Början på slutet.

Dom två terroristattackerna i Sthlm. Är naturligtvis bara en liten inledning på något ännu värre och hemskare.

För vad kan man förvänta sig av ett land som under 30-40-års tid har haft som motto att villkorslöst släppa in all världens slödder?

Precis som Anna i granngården samlar på äggkoppar så har Sverige specialicerat sig  på islamskt slödder och med näbbar och klor även kämpat för att få hit rariteter som välkända terrorister och andra massmördare -plus dom övriga stenkastande gallskrikande grobianerna som också dom är potentiella massmördare när dom lämnat lyxboendet för ensamkommande barn!

Och nu står ansvariga politiker som små pissnödiga ungar, gråtfärdiga och med tummen i munnen och begriper inte vad som har hänt?

Dom fattar inte att det är deras egen katastrofala flyktingpolitik som skapat detta kaos som vi nu sett ett litet ynka prov på.

Dom begriper inte heller att detta kommer att hända igen och igen tills Sverige är lagt i samma ruiner som Libanon, palestina and andra muslimska stater!

Och tillsammans med en lydig media så har detta förräderi mot Sverige och dess svenska befolkning varit möjligt.

Istället snackar dom nu om ”förståelse” och ”eftertanke”   dom vill förstås väldigt gärna försöka skylla detta terrordåd på SD:s intåg i riksdagen  eller andra nationalister, att det är deras politik som bäddat för ”missnöjet” och anledningen till att den ”arge bombmannen” utlöste sin sprängladdning.   Dåden ska nu utredas in i minsta detalj för att hitta ”orsaken” till våldet.  Och innan dom funnit denna ”orsak” så har det hänt flera gånger om igen, och dom ansvariga blir åter lika förvånade!

Det enda som kan rädda oss är att i ett första skede omedelbart stoppa den islamska invandringen till Sverige och lika omgående utvisa alla muslimer som redan finns här. Där det finns muslimer är det i stort sett också alltid problem, en regel utan undantag.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det finns inga genvägar längre!

Vi måste ta i med hårdhandskarna och visa omvärlden och inte minst Sveriges egen befolkning att vi tar ansvar och att vi bekämpar terrorism och inte uppmuntrar  den som hitintills varit fallet .

Och det här begriper i stort sett hela den svenska befolkningen, undantaget är den lilla klicken inom media och naturligtvis styrande politiker.

Vänligen

Janne

4 Responses to Början på slutet.

 1. Göran skriver:

  Början på slutet? Ja det får vi innerligt hoppas. Det här ger oss på sikt chansen att ta tillbaka det homogena samhället.
  På Expressens ledare vädjar man om att vi inte skall låta rädslan ta över och att vi måste hålla ihop. Då underförstått med muslimerna. Men varför vända andra kinden till för att få en bomb mitt i nyllet? Samhörigheten med det mångkulturella samhället har för länge sedan flytt sin kos – nu gäller det att motarbeta.

 2. Janne skriver:

  Hej Göran.
  Jag har med tillfredsställelse läst dom flesta av Dina utmärkta inlägg och kan bara hålla med till allra största delen. Även i inlägget där Du sa att Du inte höll med mig kan jag faktiskt instämma i..
  Jag ser tyvärr mycket dystert på framtiden i Sverige, det har gått allt för långt med förfallet.
  Mångkultur har aldrig fört något gott med sig någonstans i världen, utan det föder enbart motsättningar och problem. Påtvingad mångkultur som den vi har i Sverige är något än mer fasansfullt.
  Och här vi under många år släppt in det absolut värsta terrorist-slödder som tänkas kan och då kan det bara gå åt helvete!
  Men frågan är hur långt ska det behöva gå innan Svensson på allvar reagerar och agerar?
  Går det allt för långt så har vi kanske inget land kvar som är värt att rädda längre, vilket då innebär det totala slutet för Sverige.
  Samtidigt utgör vi då även en stor fara för våra grannländer, för vem vill ha en islamsk totalitär stat som sin närmaste granne?
  Och hur kommer dom att reagera?
  Det är frågor som hänger i luften och är naturligtvis mycket svåra att svara på.
  Alternativet är en revolution i Sverige.
  Som jag faktiskt tror skulle få ett mycket starkt stöd bland befolkningen.
  Men, den faran har regimen redan sett och därför ändrades ju grundlagen i all hast just för att bl.a. kunna sätta in trupper mot den egna befolkningen och ”med stöd av lagen”
  Alltså en diktatur av dess värsta avart där landet utåt sett är välmående och fridfullt, men invärtes kokar missnöjet, problemen, våldet samt förföljelsen av oss svenskar.
  Hur i helvete kunde det gå så här snett, ett fint land som Sverige, nu käpprätt åt fanders?
  Bara för landsförrädare som Palme, David Schwartz och en handfull andra svenskhatare!

  MVH
  Janne

  • Göran skriver:

   Hej

   Tack Janne för din respons – den värmer gott!
   Ja, våra åsikter stämmer mer än väl överens i det mesta, om inte för att säga i allt. Jag har läst igenom ditt inlägg till mig flera gånger och finner att så gott som allt stämmer med min uppfattning om hur ett ev. framtida scenario kan komma att utspela sig.

   Jag tror också att det här mycket oförståndiga sättet att regera Sverige på, utan minsta hänsyn till svenska medborgare, oavsiktligt leder till någon form av stridigheter. Vi kommer antagligen, med tanke på helgens attack, att få betala ett mycket högt pris för experimentet mångkultur. Även bilbränder i förorterna talar ett tydligt och varnande språk, även om nu politikerna inte vill ta det åt sig. Förstår gör de säkert, men rädslan för var det kommer att leda till dämpar fegt viljan för att handla. Det är bekvänare att gömma sig bakom ordet rasist.
   Ett inbördes är nog inte helt uteslutet. Kan också vara den effektivaste lösningen.

   När det gäller Palme så började våra problemen med honom. Jag har läst en skrift av en som var angagerad av palmeminstären som konsult åt en afrikans ledare. I princip en socialistdiktator även om det såg annorlunda ut på pappret. Han skrev utförligt om hur han bjöds på olika partyn där det friskt skålades i sprattelvatten, typ champagne, för olika socialistiska diktatorer. Palme inte undantagen. Där delades upplånade svenska biståndsmiljarder ut efter behag. Om jag förstått saken rätt så betalar vi ännu ränta på de lånen.

   Tyvärr kan man inte skriv allt här.
   Men jag vill passa på att tacka dig för alla väl underbyggda artiklar som vi får tillfälle att kommentera. Som redaktionsmedarbetare har du säkert min meiladress. Den kan du använda dig av om du känner för det.
   Det är härligt med vänner och likasinnade!
   Än en gång ett stort tack.

   Hälsningar Göran

 3. Janne skriver:

  Tack Göran.

  Tyvärr så har jag ej Din e-mail, men om Du vill så kan Du be sitens ägare att skicka den till mig. Tror säkert att han är behjälplig med detta!

  Sedan vill jag rekommendera Dig (och alla andra) att läsa ett inlägg skrivet av ”Johansson” och med rubrik:
  Handen på hjärtat, röstade Du verkligen rätt…?

  Ett till synes långt, tråkigt och segt inlägg, men mycket knivskarpt och välgrundade!
  Som taget ur verkligheten, tyvärr…!

  Själv kopierade jag inlägget och skrev ut det för att få en lite bättre översikt och….kommer att göra fler kopior att dela ut på skolor, butiker, bibliotek mm. En trevlig julläsning…!
  MVH
  Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: