Vilka eftergifter kommer 7 klövern att göra nu?

När det står klart att sprängningen i Stockholm var ett terrordåd av muslimer, då kommer ju frågan hur mycket mer pengar kommer att strös över islamisterna i Sverige för att köpa lite frid? Ryggradslöse och Sahlinskan har inte gått ut och fördömt dådet. Ledar redaktionerna är redan igång och uppmanar till lugn och förståelse. Jag är rädd att 7 klövern kommer att vika ner sig fortare än kvickt. SD kommer att få skulden på något sätt med dagens svenska medier och dess sätt att alltid försvara islamister. Men det är dags att vakna nu. Islam ut ur Sverige. Skicka hem dem till deras egna länder där de uppenbarligen vill vara om det inte vore för våra pengar och våra bidrag till dem. Men det visade ju sig att terrorhoten som media angrepp polisen för var sanna.

Uppdatering:

”Fredrik Reinfeldt konstaterade att det som hänt nu utreds som ett terroristbrott men manade till stor försiktighet när det gällde övriga spekulationer.
– Det finns en risk att det skapar oönskade spänningar i vårt samhälle och misstänkliggör vissa individer.”

Varför är jag inte förvånad att Ryggradslöse häver ur sig detta? Samtidigt verkar det omöjligt att kommentera några av artiklarna med kopplingar till terrordådet? Wonder why? är det rädslan av att folkets åsikt skall komma fram?

”Mannen bakom terrorattentatet i Stockholm hyllas av extremister på nätet som martyr. ”Prisad vare Allah”, skriver en extremist.
Om attentatet i Stockholm bara utförts ”på rätt sätt” så hade det kunnat ändra historien.”

Frågan är hur mycket islamistkramarna kan försöka dölja för oss mer?

Varjager

9 Responses to Vilka eftergifter kommer 7 klövern att göra nu?

 1. Göran skriver:

  Jag har redan kommenterat den här händelsen på två kommentarsfält här på bloggen, men lämnar ändå gärna ytterligare en kommentar.
  Upplysningsvis kan meddelas att på varken Expressen eller DN lämnas möjligheter att kommentera.

  Det är med bävan jag noterar händelserna i natt. Tur är dock att ingen annan strök med på kuppen. Vad gärningsmannen anbelangar så behöver han inte längre sitt bidrag, vilket bara det i sig är tillfredsställande.
  Här får nu statsminister Fredrik Reinfeldt ett utmärkt tillfälle att studera konsekvenserna av sin egen politik. Om det sen går hem är en helt annan sak. Det kan ju vara så att hästarna galopperar fritt.
  Och Varjager, den där Patrik Ehn är nog inte så dum i allafall när det gäller att se åt sitt hus. Klart att han skall vara kvar i partiet.

 2. varjager skriver:

  Patrik Ehn är helt obetydlig nu. De finns ingen orsak för han att avgå längre. Medierna kan aldrig peka finger i Sverige längre. De har skyddat dessa terrorister in i döden.

 3. Janne skriver:

  Det är naturligtvis tragiskt när människor dör, vem det än må vara.
  Och det mest tragiska är att dom stenåldersmänniskor som utför dessa vansinniga och fega dåd, alltid även försöker dra så många andra med sig i döden som möjligt.
  Oskyldiga människor, företrädesvis kvinnor och barn som oförskylt hamnar bland offren.
  Det fanns ju även ett direkt uttryckt hot mot oss svenskar och speciellt mot våra kvinnor och barn!
  Dessa människor drar nu till Sverige med en hastighet av 100.000 per år. Inte ett finger lyfts för att stoppa vansinnet och därför är detta bara början på slutet för vårt fosterland!

  Och statsminister Regnfelt hade då här ett ypperligt tillfälle att fördöma vansinnesdåden samt att även ta upp kampen mot den islamska terrorn i Sverige och verkligen visa att han är en statsman att räkna med, en riktig och värdig ledare!
  Men vad gör han….har talar i ett par minuter utan att säga ett smack.
  I urvattnade och helt värdelösa ordalag försöker han beskriva vad som har hänt, men undviker skickligt anledningen och orsaken till terrordådet, och naturligtvis inte ett enda fördömande ord till dom ansvariga!

  Ibland får man tanken att en helt vanlig byggjobbare med hammaren i den skitiga och valkiga näven skulle sköta statsministersysslan på ett bättre, naturligare och vettigare sätt för oss svenskar än dessa små odugliga broilers som snackar 99% skit och med dokumentportföljen i sina små blåbleka fruntimmershänder springer benen av sig för att lyssna på andra kollegor och deras skitprat!
  Vi måste ha mer sunt förnuft i regeringen, mera stake och handlingskraft och mindre skitsnack!
  7-klövern har överlevt sig själv och måste omedelbart rensas bort innan Sverige förblöder!

  Vänligen
  Janne

  • Blodsven skriver:

   Ingen vore gladare än jag om en vanlig knegare med sund verklighetsuppfattning styrde landet, ist för dagens skitnödiga fåntrattar som inte ens begriper att landet står inför mycket allvarliga hot. Äggskallen, polisen och fulmedia står och stammar som snoriga vattenkammade konfirmander, och låtsas som att detta är ingen terroristhandling. Eftersom dessa idioter inte duger till att genomskåda lurkarnas lömska spel, så har vi inte en chans i helvetet att reda ut skiten….

  • Göran skriver:

   Tyvärr Janne är det omöjligt att hålla med dig när det gäller självmordsbombarens död. Där finns inte den minsta tragik och han har själv valt martyrskapet.
   Själva skall vi vara jätteglada över att ingen svensk kom till skada. Nästa gång är vi förmodligen inte lika lyckligt lottade.
   Jag undrar hur många som egentligen är beredda att betala det höga pris, statsministern och hans kumpaner satt på mångkulturen.
   Tyvärr är det nog så att det skall till en rejäl urspårning innan vändningen kommer.

 4. Katinka Glahd skriver:

  Släden den far över isen.Hundarna galopperar på.en föraren är inte där.Allt enligt Kalmar författaren Anders Johansson.
  Detta är det definitiva tecknet på det vidrigaste folkförräderiet i den moderna människans historia och då räknar jag på 10.000 år tillbaka.
  Ett svek så vidrigt mot det svenska folket som får Vidkun Quisling och hans gäng på den tiden det begav sig för dem i Norge,när de härjade där i Adolfs trygga armar,att framst som en skock diletantiska förvirrade byfånar!
  Nedräknings tiden är här för det förrådda svenska folket.
  Det är dags att börja läsa in sig på lagar när det gäller högförräderi och ståndrätt!
  Det är dax att börja vända på stenar där dessa folkförrädare vältrar sig under och dra ut dem i dagsljuset för deras rannsakning.
  Måtte folkdomstolen inte lägga några silkesvantar emellan,när det gäller domarna för dessa krälande
  odjur.
  MASKARNA TILL MASKARNA!

 5. Grim skriver:

  Kräken som fanns på plats och demonstrerade på sergels torg när SD kom in riksdagen. VAR ÄR NI NU. Biskopsflatan får gärna också uttala sig.

 6. Grim skriver:

  Sverige var bara barbari innan mångkulturen. Ryggradlsöse reinfeldt.

 7. Göran skriver:

  Det är uppenbart att Fredrik Reinfeldt nu fått en del att förklara för svenska folket. Han har med sitt fjäskande för muslimer skapat en kokande gryta som bubblar över av ett hat riktat mot allt svenskt. Nu står han där och mummlar försmädligt om att vi skall hålla oss lugna. Vi får absolut inte reager då kan muslimerna bli oroliga. Detta triggar dock med all rätt och på ett bra sätt stämningarna för ett ännu djupare politikerförakt.
  Är svenskarna smarta överger de mångkulturen totlat. Civil olydnad är ett bra verktyg när man vill sätta politiker på plats.

  PS Ett stort tack till Katinka Glahd för en utmärkt kommentar. Jag har läst den flera gånger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: