Undra hur länge denna artikeln får finnas på Newsmill?

Vad jag såg i Moskén vid Medborgarplatsen skrämmer mig.

”SÄPO måste göra razzia i Moskéerna ute i landet men också i miljonprogramområden. Det finns väldigt många papperslösa som gömmer sig där. Det finns inget annat sätt för att komma åt personerna som rekryterar. Det existerar väldigt många papperslösa som får hjälp av Moskén för att gömma sig. Det är också de människorna som militanta muslimer kan lättast rekrytera.
Omdelbart utvisa muslimer som har grova brottsbelastningar. Det låter diskriminerande men den gruppen är en stor rekryteringsbas för de som vill rekrytera självmordsbombare eventuellt Jihad soldater.
Muslimerna i Sverige förstör väldigt mycket för oss andra invandrare som faktiskt sköter sig, utbildat sig, har ett jobb och vill skaffa sig en framtid. Nu har jag fått nog! Det är dags för SÄPO och Polisen att vidta nödvändiga åtgärder för att komma åt problemet.
Jag vägrar leva i rädsla på grund av Imamernas ovilja att samarbeta med SÄPO. De påstår att de inte stöder terrorismen och det är dags för de att välja sida. De går inte att både vara lojal mot sin församling och samtidigt indirekt stötta terrorismen. ”

Jag håller med….

Varjager

One Response to Undra hur länge denna artikeln får finnas på Newsmill?

  1. Göran skriver:

    Eftersom statsminstern och Alliansen har en så njugg inställnming till svenskars väl och ve, måste man snart börja tänka ut ett sätt för att rädda sitt eget skinn från mångkulturens fasor. Man gör nog bäst i att, efter terrorhandlingen, se muslimerna som en reel fiende beredd att slå till på de mest oväntade ställen.
    Av statsminsiterns attityder att döma så har han fräckt övergivit det folk som valt honom för att föra dess talan. Uttalanden som: Ursvenkt är bara barbari – talar helt för sig självt. Det övergripande målet för hans politik är att sträva efter att, till varje pris, komma överens med- och att ligga bra till hos landets muslimer.
    Man får nu se Sverige som ett splittrat samhälle med muslimerna, statsministern och Alliansen å ena sidan och de missgynnade dvs.vi på den andra. Som läget ser ut i dag syns ingen öppning på den konflikt som pyr allt häftigare under ytan.
    Var har vi svenskar gjort för ont för att få det här otyget på halsen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: