Hur en persons bakgrund inte blir relevant förrän han går med i SD.

Naturligtvis måste han avgå. För partiets bästa. Men det som är konstigt är att det var inga problem att vara Center partist i ett antal år????
”* Patrik Ehn är gruppledare för SD i Göteborgs kommun, en post som tidigare partiledaren Mikael Jansson hade. Ehn sitter också i partiets skolpolitiska utskott.

*Ehn var medlem i Nordiska rikspartiet 1985–1988. 1989 anslöt
han sig till SD för första gången och var också medlem i Sveriges framtid. I slutet av 90-talet gick han med i Centerpartiet. 2004 gick han med i SD igen.”

Men det finns inga hinder för att gå med i 7 klövern…

Varjager

24 Responses to Hur en persons bakgrund inte blir relevant förrän han går med i SD.

 1. Grim skriver:

  Mycket allvarligt med hans förflutna som centerpartist. Det partiet har ett brunt förflutet och hade nära samarbete med tyska nazister på 30-talet.

 2. Uppochnervända Världen skriver:

  Vad jag kommer ihåg så var det tidigare en preskribtionstid på 20 år för mord. Därefter rehabiliteras personer.
  Men det gäller tydligen inte en SD:are. Då kan den grova synden att ha varit med i en annan förening 20-25 år tilbaka i tiden vara en ”dödssynd”.

 3. Magnus skriver:

  20-25 år? Detta hände liksom nu. Vidare var Ehn högst aktiv i bl a rasistiska nätverket Third Way 2009 efter att han pga sparkats från centerpartiet och det var inga problem för SD. Även det att SD hyser i huvudsak såna som ni, som köper allt av vad skit som helst, Varjager länkar motpolsbloggar mm säger allt om detta partis kvalitet.
  .
  Fortsätt ni att hojta om andra partiers bruna förflutna mm — ni är för korkade att begripa vad brun politik är och är bara kapabla till att hitta på de sämsta av undanflykter för skamliga positioner som man överhuvudtaget kan tänka sig.

  Ehn diskuterar inte bara med utan planerar med andra topp-SD-politiker med metapolitik konservativ revolution av nationalsocialistik ideologiskt snitt. Har läst SD-internmaterial som dryper av detta — och på en stor del av sajterna i blogrollen här svamlar ni medlöpare i högerextremismen all möjlig osmaklig sk*t, jämte rasistisk sådan t ex den sorts svamliga lögner ni har här.

  Tur att man kan kritisera er så här utan att ni skärper er och slipar på ytan så det räcker att vinna trots er ideologi. för det är ni för dumma nästan allihopa — tack och lov.

  • varjager skriver:

   När Orvar Eriksson, ordförande i centerns kommunkrets i Skövde, får höra om Patrik Ehns bakgrund blir han chockerad.

   – Vi kände definitivt inte till det. Patrik har varit med i ungdomsförbundet i många år och vi fick goda rekommendationer för honom när han flyttade hit från Gullspång. Vi har skrivit valmanifest ihop och han har inga nazistiska åsikter i dag, det verkar vara en ungdomsförvillelse som vi kan glömma.

   Tack och lov för idioter som dig 🙂
   Men de kastade ut honom med en gång. Säkert eller hur ? Du klarar inte ens av att skriva en kommentar utan att dra fram högerextremist kortet. Nu väntar vi bara på klassikern då du Skriver nasizm/rasist….

  • Grim skriver:

   Hej Magnus. Mitt uppmätta IQ ligger på 126 och jag arbetar som analytiker. Jag är både intelligent, bildad och har anlag för att förstå oerhört komplexa modeller både matematiskt och filosofiskt. Samhällsfrågorna tenderar tyvärr att degraderas till ren smutskastningen därav exempelvis min ironiska kommentar ovan. Den som är fri från synd kan kasta den första stenen. Är centern fri från synd Magnus?

  • Grim skriver:

   Du har troligen inte begripit att den farligaste idiomogin är PK ismen när den går hand i hand med liberalismen. Folks verklighet skiljer sig avsevärt från den styrande elitens. Som ex Under 1990-talet ökade personrånen markant. Det var så gott som uteslutande invandrargäng som rånade etniska svenskar.
   Ren och skär rasism mot urinvånarna, vem tycker du att offrerna skall vända sig till? Maud eller Mona ?

  • Göran skriver:

   Magnus när man tar till hakkorset när man diskuterar Sd, då har man drabbats av argumenttorka.
   De verkliga vapendragarna till nazisiterna finns hos några av de forna riksdagspartierna. Sluta tramsa!
   Sd är för närvarande det bästa alternativet i svensk politik.

 4. Magnus skriver:

  Varjager. Du vet att C sparkade Ehn när de fick reda på hans fascistaktivism och SD tog emot hpnom när den blev känd.

  Ditt påstående att fascistorganisationen Third Way var okej för C är alltså lögn. Här förutsätter jag, när jag skriver ordet lögn, att du har förmåga att dra de enklaste slutsatser utifrån händelser i en tidsföljd. Du misstycker väl inte till att jag tror dig om det?

 5. en av majoriteten i SD skriver:

  Det är hedersmedalj att vara National Socialist oavsett man gjort sitt i partiet A eller B. Viktigaste är att man skulle inte svika sitt folk. EHN har aldrig svikit oss.

  • varjager skriver:

   Det finns ingen heder i att vara NS. Men stå upp för sitt folk och land är alltid bra.

   • Göran skriver:

    Med den utveckling vi f.n. har får man räkna med att sympatier för NS också växer. Det är upp till riksdag och regering att undvika sådana tendenser genom att föra vettig politik.

 6. Kulturkamp.se skriver:

  Varför skulle det vara ”naturligtvis” att han ska avgå? Till skillnad mot denna blogg så har han öppet arbetat för svenskarnas bästa med sitt namn i flera år. Vad gör ni själva? Vad har ni gjort för svenskens bästa de senaste tio åren förutom att suttit bakom en datorskärm och skrivit anonyma inlägg på en blogg? Har ni öppet protesterat mot svenskfientligheten? Har ni varit med i en öppen flygbladsutdelning där man träffar människor på plats? Förmodligen inte. Men att sitta och vräka ur sig en massa rappakalja om en person som öppet vågar stå för sina åsikter och som arbetat för svenskarnas bästa i många år, det går tydligen bra.

  • varjager skriver:

   Vilken rappakalja du häver ur dig. Vad vet du om våran bakgrund. Fjant.

  • Göran skriver:

   Nej, jag tycker inte att Ehn skall avgå, om det nu är Ehn du menar. Var och en har rätt till sina åsikter. Så även kommunisten Ohly.
   Med utvecklingen i Sverige får man försöka att ta vara på allt som strävar mot målet. Så här kan vi inte ha det.
   PS Har delat ut flygblad för Sd i många år nu. Dataskärmen ett utmärkt och användbart instrument i samma kamp. Och när det gäller svenskfientligheten protesterar jag öppet mot den varje dag. Vad är det för märkvärdigt med detta? Jag gör ingen hemlighet av mina politiska åsikter. Inte heller vad jag tycker om dagens förhatliga samhälle.

  • Grim skriver:

   Nu menar du kanske inte mig. Men jag känner varjager. Han och jag lärde känna varandra genom flygbladsutdelning redan på klarströms tid du får själv räkna efter om det täcker de tio år du nämner. Vi har fått mer än en gatsten kastad efter oss under demonstrationer och jag kan lova dig att det finns inte många andra jag skulle anförtro att skydda min rygg. Varjager gamle vän, kände bara för att försvara dig lite mot orättvis kritik. Den så kallade ”gatans parlament” har vi träffat på mer än en gång. Vad det avser Ehn så hoppas jag att han fortsätter att arbeta för svenskens rätt till sitt land mot komonisatörer

   • Grim skriver:

    Kolonisatörerna skall det sista ordet vara.

   • varjager skriver:

    Ingen fara gamle vän. De kommer alltid finnas folk som skriver innan de tänker.

   • Kulturkamp.se skriver:

    Tillmälen som ”fjant” talar nog mer om dig ”varjager” än om mig som individ.
    Frågan är dock ännu inte svarad. Varför sitter ni på nätet ANONYMT och smutskastar en nationalist som öppet vågar stå för sina åsikter och att det ska ”naturligtvis” lämna partiet?
    Kan nämna att även jag var med på Anders Klarströms tid inom SD och att jag anser att Internet är ett utmärkt verktyg för informationsspridning, men det var inte riktigt vad jag ville komma fram till med mitt inlägg.

 7. varjager skriver:

  Just nu verkar du inte se sammanhanget som vanligt folk sätter i samband med allt som vanliga tidningar skriver och använder mot SD. Tror du inte att PK media kommer att driva detta mot SD? Sedan frågan om att vi skriver under synonymer, du kanske kan tänka dig ett steg längre ? Vi har kanske jobb inom känsliga brancher. Det är inget som du reflekterar över?

 8. Göran skriver:

  Kanske det är så att man, efter nattens händelser i Stockholm, nu får ta kravet på Patrik Ehns avgång under omprövning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: