Vi tar strid – för all kultur utan den svenska.

En gäng misslyckade konstnärer(kulturarbetare), har blivit upprörda för att SD har läst poesi.De går i taket och vill inte ens samarbeta med de andra konstnärerna då den äter på Berns. Kan de bli mycket mer patetiskt?
”I förra veckan stod några av oss, poeter och aktivister, i snön utanför Dramaten och läste dikter i Stockholms utomhus poesifestival. Det var ett initiativ i antirasistisk anda, en reaktion på Sverigedemokraternas sätt att använda poesin i sitt nationalistiska projekt. Vår festival ville också ta avstånd från Stockholms poesifestival, som trots sitt antirasism-tema efterfestade i Berns salonger. Sedan flera månader är Berns satt i facklig blockad på grund av sin behandling av bland andra papperslösa arbetare”

Det är som vanligt en gäng knarkande ”kulturarbetare” som anser att vi skall betala för deras vision och bara hålla käften.
”Många av oss har erfarit våldet, föraktet och glåporden, vi är bekanta med rasismen, homofobin och kvinnohatet som pulserar genom SD:s ideologiska arv. Många av oss har också erfarit majoritetssamhällets tystnad och passivitet inför det våld vi måste vara beredda att parera. Av SD:s historia vet vi att de slår nedåt, och att vi inte kan förlita oss till den tysta majoritet som inte drabbas.”
Hur denna gäng får till det är skrämmande….Men när man läser vad det är de skriver framstår en hårdför AFA falang.

”Vi som har undertecknat denna artikel är kulturarbetare som nu skapar nätverk genom vilka vi kan genomföra politiska och konstnärliga aktioner i ett samhälle med allt hårdare ideologisk och ekonomisk styrning. Vi har varken tid eller råd att sitta stilla i salongerna och tro att vi menar väl med lite dikt från världens alla hörn.
Vi måste bli mer radikala än så, mer solidariska än så, mer oresonliga och mer konfrontativa. Vi måste arbeta för ett samhälle och en kultur som rymmer en rättvisevision, som distribuerar de ekonomiska och kulturella resurserna så att de kommer alla medborgare till del.”

Som sagt,betala svenne och håll käften.

Varjager

4 Responses to Vi tar strid – för all kultur utan den svenska.

 1. Blodsven skriver:

  Skulle tro att de flesta av dessa flumputtar är arbetsskygga parasiter, som vet så in i helvetes väl var och hur kulturpengar går stt snylta åt sig. Yra om rasism och främlingsfientlighet åt ett håll, är ju dessutom in i helvetes lönsamt i detta dårhus. Dessutom får väl fåntrattarna välbehövlig uppmärksamhet, då deras kulturella gärningar tycks röna 0 uppmärksamhet av skäl som jag inte ska gå in på…hehe…

  • Göran skriver:

   En korrekt uppfattning. I kultursverige gömmer sig många vänstervridna och arbetsskygga individer. Ett lätt sätt att få sin försörjning på utan motprestation.

   De som betalar skatt, med pengar från ett riktigt arbete, har många latmaskar att dra på i detta förlorade land.

 2. Håkan Liljeberg skriver:

  De är mycket upprörda för att de andra i ”kultureliten” äter på Berns. Själva spisar de på Café Opera, det är så klart ett mycket bättre val för så rättfärdigt nödiga personer. Vilka idioter, de gnäller för att de andra inte är tillräckligt PK. Inser de inte vilket knäppt och konstigt intryck de gör?

 3. Urban F skriver:

  Eftersom det inte finns någon bra svenska kultur, drar vi in alla bidrag till kulturdepartementet och alla museer och alla teatrar och alla…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: