Ministern tar strid för att stoppa slöjorna.

Petter Larsson på Aftonbladet går i taket för att integrationsminister Erik Ullenhag vill förbjuda heltäckande slöja i skolor.
Det är konstigt hur dessa alltid skall se det som rasism och diskriminering när vi ber folk anpassa sig till våras normer.
Men själv kräver Petter Larsson att vi skall anpassa oss till islamistiska värderingar.
”Redan i går kom svaret från integrationsminister Erik Ullenhag. Det som är diskriminering i dag ska bli lagligt i morgon, genom en enkel lagändring, förslår han. Staten måste ha rätt att riva burkan av främlingarna. På vilket sätt det skulle gynna integrationen att beröva muslimska kvinnor möjlighet till utbildning – och i förlängningen arbete – är dock fortsatt oklart. ”
Nu kommer frågan till Petter. Skulle dina barn uppskatta en spökplump som passar dem?
Jag kräver att mina barn känner sig trygga i dagis livet. Inte rädsla för att spökplumpar skall passa dem. Är det så att jag inte  skall få lämna mina barn på dagis annars?

Varjager

4 Responses to Ministern tar strid för att stoppa slöjorna.

 1. Grim skriver:

  Ingen ska inbilla mig att dessa spökplumpar har som avsikt att gå ut i arbetslivet. Om så vore så knappast på ett svenskt daghem där man kan träffa män.

 2. Göran skriver:

  Det borde egentligen inte vara ett problem med varken slöja, burka eller niqab. Problemet ligger på ett helt annat plan, nämligen mellan assimilation eller utvisning. Är man i Sverige tar man seden dit man kommer och av tradition så förekommer inte den sortens religiösa attribut i vårt samhälle och har aldrig nånsin så gjort. Dessutom är det förbjudet att bära rånarluva på offentlig plats i Sverige. Mig veterligen är inga undantag gjorda för någon från den regeln.
  Det verkliga problemet är allt för många fega och undfallande politiker.

 3. Anna Anka skriver:

  Kvinnor som bär niqab kommer inte att stå till arbetsmarknadens förfogan ändå. När det gäller Khalifa så är jag helt säker på att hela syftet med hennes utbildning vars just att driva detta till DO och casha in lite stålar. Hon är inte det minsta intresserad av att göra rätt för sig. Då skulle hon slängt av sig tältet om uppträtt som en vanlig människa och inte som ett inavlat missfoster.

  • Göran skriver:

   En ordentlig uppstädning i asylträsket är av nöden. Men den uppgiften vågar dock inte den nuvarande makten ta sig an.
   Men klart är att de flest nu fått nog. Därför får vi innerligt hoppas att någon som kan sköta den kvasten tar över för precis vad som helst är bättre än det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: