Schweizarna röstade i dag ja till att invandrare som begått vissa brott ska utvisas automatiskt, enligt prognoser som återgavs i tv.

Schweiz visar vägen hur man behandlar brottslingar som utnyttjar väst.

”Bakom initiativet står landets största parti, Schweiziska folkpartiet (SVP). Enligt SVP:s förslag ska invandrare som till exempel gjort sig skyldiga till våldtäkt, våldsbrott och missbruk av socialhjälp utvisas automatiskt.

Bara sex av de 26 kantonerna i Schweiz ska ha röstat nej till SVP:s utvisningsförslag. Starkast var stödet i den tysktalande delen av landet.

Enligt prognoserna röstade 53 procent av väljarna för förslaget.

Den schweiziska migrationsmyndigheten uppger att 350-400 personer utvisas från Schweiz varje år. Med SVP-förslaget antaget stiger det antalet till omkring 1 500.

I fjol godkände Schweiz ett SVP-förslag om minaretförbud.”

Varför inför dessa regler inte i Sverige?

Varjager

5 Responses to Schweizarna röstade i dag ja till att invandrare som begått vissa brott ska utvisas automatiskt, enligt prognoser som återgavs i tv.

 1. Blodsven skriver:

  ”Varför inför Sverige inte…..”? Det införs aldrig något genomtänkt i detta landet. Här delas det friskt ut medborgarskap utan att ha en aning om vilken personen är, varken ursprung eller ålder. Med såna idioter vid spakarna än så länge, kan vi inte räkna med några begåvade åtgärder. Dessutom: vilken jävla massutlämning det skulle bli, och Maria ”Moder Teresa” Leissner skulle gråta krokodiltårar, (inte för att tattarna försvann, utan att hennes överbetalda idiotuppdrag försvann)….

 2. Grim skriver:

  För att vi aldrig skulle få folkomrösta i någon av dessa obekväma frågor

 3. Bengt Lundström skriver:

  Vem styr Sverige? Schweiz visar oss vägen med sina beslutande folkomröstningar. Såg i en jämförande rapport som omfattade olika faktorer, att landet ansågs vara det mest demokratiskt styrda bland alla länder. Vad kostar Maria Leissner och liknande oss? Och då menar jag inte bara i direkt lön. Hörde på radion för en tid sedan att det fanns 473 olika myndigheter i Sverige. Har länge undrat över vilka som behöver dem förutom alla de som får sin utkomst genom arrangemanget?

 4. Göran skriver:

  Sverige är inne på en farlig väg. I den här frågan, som så många andra, gäller endast diktatur. En diktatur som förr eller senare spårar ur. När det händer då är med stor sannolikhet tiden för självransakan över en gång för alla.

 5. xmaverickx skriver:

  Switzerland the land of cheese and cuckoo clocks.
  Sweden the land of the cheated citizens and the cuckoos nest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: