Lite saker som vi det vanliga folket aldrig får reda på.

Bloggen fick ett tips om diskriminering utan dess like. Det gäller våra barn i skolorna. För att rektorerna skall få budgeten att gå ihop i ”de socialt väl anpassa(Ofta Svenska)” områdena så behöver klassen innehålla minst 28 barn per lärare. I de socialt utsatta områdena (Ofta invandrar områden) har de en högre skolpeng per barn så räcker det om klasserna har 22 barn per lärare. Allt detta för budgeten skall gå ihop. Detta innebär att skolpengarna tas ifrån svenska barn för att gynna ”socialt utsatta” områden. Detta är ren diskriminering mot svenska barn och ger naturligtvis våra barn sämre förutsättningar.Då man genom forskning vet att större grupper ger sämre resultat. Ändå sjunker betygen i dessa ”socialt utsatta” områden. Samt andelen som blir gymnasium behöriga minskar . Vem har beslutat om denna koloniala politik? Vem tar tag i denna diskriminering?

Detta tips kommer från en mycket trovärdig källa. Om detta är sant är skolpolitiken under all kritik och grunden för det diskriminerande vi ser i den styrande eliten idag. Kom ihåg att det är våra skattemedel som göder ett system som diskriminerar våra egna barn.

Varjager

4 Responses to Lite saker som vi det vanliga folket aldrig får reda på.

 1. Grim skriver:

  Hemskt, om förhållandet vore det motsatta då hade det tagit hus i helvete i media, kulturelit och det mångkulturella blocket (sjuklövern).

 2. Göran skriver:

  Det här är uppgifter som enl. reglerna om öppenhet skall vara tillgängliga för alla. Mörkas ev. prioriteringar av det här slaget är det mycket illa. Vi har aldrig haft annat än förtret av invandringen och det här ger all anledning till en grundlig eftertanke.

 3. Grim skriver:

  Den höga kostnaden för specialundervisning för långsamma elever konsumerar en tredjedel av den danska skolans budget. ”Invandrarbarn är tydligt överrepresenterade i Köpenhamns skolor för utvecklingsstörda barn och barn med fysiska handikapp. … 51 procent av barnen i de tre skolorna i Köpenhamn för barn med fysiska och psykiska handikapp har invandrarbakgrund och i en skola är summan 70 procent.

  Undrar hur det ser ut i Sverige?

 4. AnnaPanna skriver:

  Inavel i MENA-länderna bl.a. kan delvis förklara deras låga IQ. Ändå är det nog de smartaste och mest företagsamma som kommer hit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: