Kultur Sverige agerar mot SD, på dina skattemedel.

Det är något sjukt i Sverige. Där ett demokratiskt parti blir utsatt för hetskampanj av hela pk eliten.
””Håll för öronen Jimmie Åkesson!” är rubriken på inbjudan till Stockholms poesifestival som hålls på onsdag på Dramaten. Årets festival, som fokuserar på främlingsfientlighet, är enligt arrangörerna en reaktion på valresultatet.

Initiativet är långt ifrån det enda, visar SvD:s genomgång. Kulturhuset i Stockholm, Örebro länsteater och Kalmars länsteater finns bland dem som nästa år kommer att intensifiera sina satsningar mot främlingsfientliga krafter som ett direkt resultat av SD:s valframgångar.

–Alla är extremt illa berörda av att de kom in i riksdagen. På teatrarna är man rätt skärrad eftersom partiets budskap motverkar mycket av det man försöker göra på teatern, att värna de humanistiska värdena, säger Sophia Artin, Teater Galeasens chef.

Folkteatern i Göteborg förbereder två föreställningar om främlingsfientlighet, Katitzi och Två fattiga rumäner som talar polska.”

Allt mot Sverige är kulturens budskap!

Varjager

6 Responses to Kultur Sverige agerar mot SD, på dina skattemedel.

 1. Grim skriver:

  Lyssna nu på mig , en gång för alla : KNARK ÄR SKADLIGT……. Kan orsaka allvarliga personlighetsstörningar, obotliga psykiska åkommer, kroppsliga handikapp, vanföreställningar och det gör dig till bidragsberoende eftersom du troligen inte kan/vill ha ett normalt förvärvsarbete.

 2. Göran skriver:

  Det här får man räkna med när man lever, bor och verkar i ett dårhus. Det råder väl ingen tvekan om att med ordet dårhus menas det nya Sverige. Men folk nappar troligen inte på det här. De är klokare än så.
  Har inte den etablerade, osunda men framför allt onda makten lyckats med att slå undan benen på SD i sina illvilliga hetskampanjer. Då lyckas heller inte ett gäng töntiga vänster-pajasar i sina onda och suspekta avsikter. Teaterfolket tillhör en ytkesgrupp som gömmer många latmaskar. De som arbetar ärligt och betalar sin skatt har ett tungt lass att dra i detta land.

 3. Varg i Veum skriver:

  Ursäkta Varjager, du vet att vi står varandra nära åsiktsmässigt, men jag anser i detta fallet att konstvärlden ska kunna håna (eller vad de nu gör i detta fallet?) vilka de vill, hur de vill, även SD.
  Precis som Vilks ska kunna håna fanatiska och mentalt efterblivna muslemaner och svansen av politiskt korrekta (även om nu håna inte är Vilks primära avsikt, vilket borde vara helt uppenbart för den självständigt tänkande individen)

  SD och anhängarna gör en för stor sak av detta. Lite synd för i mina ögon ser det ut som man sänker sig till politiskt korrekt sanlådenivå där denna sorts tankar är dess bärande grund. Det är bara att ignorera det. Det är värre med den okritiska hållningen alla politiskt korrekta journalister och gammelmedia som dagligen matar på med sin nazifobi.

  Jag kan lägga till att jag inte anser att skattepengar överhuvudtaget ska göda det det politiskt korrekta samhället kallar ”kultur” inte heller vad SD kallar kultur. Kultur är någonting som kommer ur en människas hjärta och frivilliga vilja att uttrycka den. Man ska inte behöva köpa kultur. Varför ska det anses att kulturarbetare ska kunna leva på det av skattepengar?

 4. sverkersson skriver:

  De är verkligen vidriga de där miljö/kultur-anarkisterna skulle inte ta i en sån där kärring med tång, de borde skaffa sig riktiga jobb som alla andra men det är de för lata för…..lägg ner kulturbidragen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: