Ett svenskt U-land!

Sverige hade alla tänkbara förutsättningar för att bli ett föregångsland med hög levnadsstandard, låg kriminalitet och full sysselsättning och en genuint scandinavisk ärlig och hårt arbetande homogen befolkning.

Och så var det nog också under 40, 50 och 60-talet, d.v.s. åren innan katastrofen kom!

I dag har Sverige ett av världens högsta och mest våldsamma kriminalitet.

En ovanlig råhet och grymhet som saknat motstycket i västvärlden, men som förekommer dagligen i mellersta östern och Afrika och nu tyvärr även i Sverige!

Vi har också en skyhög arbetslöshet och en välfärd som inte ens är värt papperet det är skrivet på.

Och för att råda bot på arbetslösheten så importerar regimen 100.000 nya utländska socialfall varje år!

Resurser flyttas från svenskar till importerade främlingar, som vid ankomsten till Sverige ges förstklassig vård, omsorg, pengar i överflöd och lyxigt boende. Dom får i stort sett allt dom pekar på och lite till.

Och för att finansiera detta gigantiska slöseri tas våra intjänade pensioner i anspråk, sjukvården skärs ned gamla (svenska) människor låses in för att spara resurser och där deras enda nöje nu består i att i total ensamhet räkna flugskitar i taket och kanske bläddra i vita arkivet!

Så kränkande behandlar svenska myndigheter gamla människor som arbetat och tjänat sitt land i hela sitt liv.

En svensk som brutalt mördas av en importerad hel eller halvneger värderas och hanteras numera på samma sätt som en vanlig och simpel parkeringsförseelse.

I Malmö har en utlänning skjutits till döds av som myndigheterna nu inbillar sig vara en ”svensk rasist”

Här sattes därför hela Skånes Polisstyrka in för att fånga mördaren, men det räcker ändå inte. Poliser från hela Sverige skall nu på plats skydda alla dom numera guld värda utländska gallskrikande parasiterna.

Det begås c:a 55 våldtäkter varje dag i Sverige året runt, varav dom allra flesta offer är Svenskor och männen(!) är i dom flesta fall utlänningar.

Vanvettiga siffror som i normala fall borde få hela journalistkåren att reagera.

Men icke, svenskar är numera mer eller mindre lovligt byte och skall utrotas och därför skrivs inte en millimeter om dessa ruskigheter.

Och här sätts heller inga extra polisstyrkor in för att skydda oss svenskar, dom är ju upptagna på annat håll.

Och så har vi SVT, dessa lismande specialister på att återvinna grova lögner och förvandla dom till sanningar och vice versa! Ett vidrigt ondskans och lögnens näste!

Allt som är onormalt blir i SVT:s värld normalt och tvärt om.

Det är år 2010 och vi ska ändå förledas att tro att homo är normalt och hetro onormalt.

Dagligen hjärntvättas tittarna å det gruvligaste och speciellt när det gäller mångkulturen som alltid erhåller en guldförgyllning i TV:s försorg.

Och om man jämför gårdagens TV-humor med dagens, så kan man i korthet säga att den skickligt och mycket roligt framförda humorn som fanns förr i TV, har i dag ersatts av simpla tarvligheter, svordomar och könsord, levererade av lika tarvliga potentater som Shyffert, Betner eller nån inkvoterad guld-stjärna från Afrika. För att inte tala om den motbjudande och sprattlande Gardell och hans karlakarl till partner…

Svensk TV-humor år 2010, är inte ens ett skämt.

Det svenska försvaret läggs också ner, liksom skolor, sjukhus o.s.v. Allt för att spara pengar till den allt kostsammare mångkulturen, en sektor som får svälla helt fritt utan några som helst besparingar eller ifrågasättanden, som nu med stormsteg i kostnad närmar sig 400-miljarders-strecket.

Ingen reagerar, eller rättare sagt ingen törs reagera inför risken att bli kallad för det hemskaste öknamn på denna sida Jordan! Nämligen rasist!

T.o.m. den svenska kyrkan och dess företrädare (förrädare) har dragits med i den allmänna dekadansens flumvärd. Dom kristna värderingarna har dom för länge sedan lagt bakom sig.

Istället satsar dom helhjärtat på att häda kristendomen genom bl.a. homofil utställningar i den egna kyrkan och att hängivet viga sitt liv åt att viga homofiler! Bara i år har nästan 150 homofil-par vigts i den svenska kyrkan.

Dom visar också numera blodiga skräckfilmer i den svenska kyrkan, samt upplåter Gud hus till rent brottslig verksamhet som t.e.x. att gömma illegala invandrare.

Guds hus har genom dessa simpla förrädare förvandlats till ondskans och djävulens tummelplats!

Hur har det kunnat gå så här snett?

Jo det var möjligt eftersom det under främst 50 och 60-talet odlades fram massvis av vänsteryngel!

Dom placerades sedan undan för undan på nyckelposter ute i samhället, som i sin tur placerar ut nytt yngel från den yttersta vänstern på andra viktiga poster.

I stort sett hela den svenska journalistkåren består i dag av detta oansvariga och odugliga vänsterpack, därför ser ”nyhetsrapporteringen” ut som det gör!

Journalister vars uppgift är att ge oss nyheter och sanningar, men som i dagens Sverige har en helt annan uppgift, nämligen att leverera så många lögner och dölja så mycket sanningar som det bara går!

Ändock är detta i sammanhanget en mycket liten maktklick, men som ändå med järnhand nu vanstyr Sverige och krampaktigt och fanatiskt klöser sig fast vid makten!

T.o.m. Moderaterna, Centern, Folkpartiet och KD har drabbats av den kollektiva fördumningen och anslutit sig till den denna skara av simpla landsförrädare!

Hur länge till kan dom fortsätta?

Skall Sverige ruineras totalt innan folket säger ifrån?

I FN:s nya prognos HDI, så förespås det att Sverige inom 15-20 år blir ett u-land, där bl.a. länder som Cuba, Mexico, Costa Rica Libyen går förbi Sverige!

Jag är inte ett dugg förvånad men dock mycket förfärad, arg och bekymrad över att oduglingar, kriminella och landsförrädare tillåtits att ruinera vårt fosterland på detta ytterst kränkande sätt.

Vänligen

Janne

7 Responses to Ett svenskt U-land!

 1. Maria skriver:

  Hej. Jag kan inte låta bli att lämna en kommentar…för om vi hade lite mer av förstånd och tro i detta land så skulle vi förstå hur djupt Sverige har sjunkit när det gäller att ta hand om varandra, ingen skulle frysa ihjäl som hemlös, eller jaga mat utomhus, men detta talas det inte om. Och vi vet väl att journalisterna har mun kavle på sig, order från högre ort. /inte Gud i detta fallet/

  Detta landet känns inte igen för en som vuxit upp då man kunde se vänlighet i stället för snorkeri och dubbel själviskhet/ego.
  Och nu kommer NWO och Sverige blir mindre och mindre. Vad händer i Bryssel? Har ni hört talas om Antikrist och bibelns Uppenbarelsebok? Vi lever i den nu. Det kommer svåååra tider. Hälsn Maria

 2. Janne skriver:

  Hej Maria.
  Anledningen till att jag lämnade den svenska kyrkan var KG Hammar i Uppsala och hans mycket motbjudande och hädiska utställning i domkyrkan!
  Jag vet att det var väldigt många som då kände precis som jag att nu var måttet rågat och därför gick ur församlingen!
  Ett horhus i kyrkans regi hade varit mindre kränkande än denna vidriga och motbjudande ”utställning!

  Ja, Du har helt rätt Maria, det kommer mycket svåra tider, det vi hitintills har upplevt är som en västanfläkt jämfört med vad vi har framför oss!
  Men…vi har också ett val, Sverige går fortfarande att rädda, men då måste vi enas och oskadliggöra dom ondskefulla krafter som i dag styr landet!
  Det räcker inte att bara sitta och fjärta i soffan längre, här krävs helt andra metoder för att vi åter ska bli ett fritt folk i ett fritt land.
  MVH
  Janne

 3. BLU-82 skriver:

  Mycket bra skrivet Janne ! Du skriver fantastiska texter. 🙂

 4. Janne skriver:

  Tack BLU-82.
  Det är mycket roligt att få uppskattning -ungefär som nytt raketbränsle i en gammal Amazon!!
  MVH
  Janne

 5. Maria skriver:

  Hej Janne Så länge vi sitter fast i EU och makthavares händer så blir vi inte fritt folk, utan vad som behövs är att bli fria i KRISTUS, han är ju vägen, men alla hittar inte den vägen, så därför får man gå ut med evangelium starkare, men alla vill inte det heller…men Gud vet och han har villiga arbetare för sitt rike.
  Blessings
  /Maria

 6. F d SSB skriver:

  Janne och Maria skriver bra och sant. Frågan som väntar på svar: vem skall leda alla oss som håller med er?

 7. Maria skriver:

  Hej SSB Svar: GUD. Han vet allt, han kan allt, för honom är ingenting omöjligt. Och han vet vilka som är hans barn och han vet om de är villiga att strida, alltså vet han vad vi kommer att få göra-
  tillsammans blir vi många – för att rädda många
  Hälsn Maria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: