Hela världens sjukvård.

Att den svenska sjukvården haltar är en klar underskattning, den går mer eller mindre på knäna och kommer snart att vara helt stendöd -åtminstone för oss svenskar!

Men absolut ingen som helst skugga skall dock falla på alla dom som sliter och släpar i motvinden inom vården.

Dom gör alla så gott dom kan och ofta lite till, men dom är för få och hinner helt naturligt inte med allt detta nya dubbelarbete som bara ökar hela tiden.

Och som vanligt är orsaken till alla dessa problem den allt mer krävande och resursslukande och påtvingade mångkulturen!

Vi har mer eller mindre blivit hela världens sjukstuga!

Enl. OECD så har Sverige i dag 2,1 vårdplatser per tusen invånare jämfört med 4,0 i övriga Europa.

Och av dom som är utrikesfödda, hade år 2005 i snitt 31% högre sjukskrivningstal än oss svenskar.

Personer från mellersta östern, Nordafrika och Turkiet hade 75% mer sjukskrivningar än svenskar och när det gäller förtidspensionering var skillnaden hela 88%. Siffrorna från 2009 har jag ej tillgång till, men ett ganska säkert stalltips är att det skett en ökning och med tanke på dom numera vidöppna gränserna så är nog ökningen enorm!

Den svenska sjukvården utnyttjas och belastas till bristningsgränsen av främlingarna.

Och dom nyanlända kommer inte dragandes bara med trivialiteter som loppor, kackerlackor och myror på trumpeten, utan dom  ofta bärare av andra mycket svåra, allvarliga och ytterst smittsamma sjukdomar.

Sjukdomar som dom svenska läkarna knappt ens hört talas om och som i dom flesta fall är obotliga och kräver enorma insatser och resurser inom vården!

Plus att sjukdomar som tidigare varit utrotade i Sverige nu fått nytt liv i och med nykomlingarna. TBC är en i mängden.

Och som en liten extra bonus så kan dom allra flesta främlingarna inte ett ord svenska och därför krävs nästan alltid tolk vilket utgör en ytterligare stor kostnad samt en extra tidsåtgång för sjukhuspersonalen.

”För att möjliggöra ett bättre bemötande för patienter i behov av tolk tänker vi nu höja tolktidsersättningen med 50 procent. Människor med stora behov av tolk får nu tillgång till en ännu bättre sjukvård.”

Ja, så lättvindigt ”löser” dom ansvariga problemet, dock ett uttalande som bara än en gång bevisar att dom varken förstått problemet eller ens har den minsta vilja att på allvar sätta sig in i problematiken., utan här slår dom istället bara mer fotogen på brasan!

Och deras uttalande betyder i praktiken att vi svenskar måste bli ännu friskare även om vi är sjuka och belasta sjukvården ännu mindre än tidigare, d.v.s. nästan ingenting och arbeta ännu mer även om vi är både blind, döv och halvdöd så måste vi ändå gå för full maskin bara för att kunna finansiera den sjukvård vi knappt har tillgång till längre.

Men allra helst vill dom att vi ska vi tvärdö vid fyllda 65, för då har vi gjort vårt och har kunnat utnyttjats maximalt utan att vi själva fått ett enda korvöre tillbaka.

Och som en extra bonus på bonusen så har nu även illegala invandrare helt kostnadsfritt rätt till både full sjukvård och naturligtvis även tandvård.

Välfärdslandet Sverige sjunker som en gråsten, och ersätts av en genomrutten mångkulturell soptipp som nu lavinartat breder ut sig!

Men, det här är ett problem som dock är enkelt att lösa –bara viljan finns:

  1. Totalstopp för asylturismen.
  2. Sätt in resurser för att möjliggöra en omedelbar återvandring av icke européer!
  3. Lägg ner Landstinget och satsa pengarna på fler läkare och vårdpersonal.

Tre enkla åtgärder som skulle få en optimal omedelbar och positiv reaktion i vårt samhälle och återskapa den goda sjukvård vi en gång hade.

Vänligen

Janne

Riktigt så här illa är det väl ännu inte, men…


One Response to Hela världens sjukvård.

  1. Göran skriver:

    För att bättre förstå det som händer i Sverige rkommenderar jag varmt alla att gå in på DN debatt och läsa Gunnar Sandelins artikel: Journalister mörkar sanningen om invandrarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: