Vill bara med ett enkelt exempel visa vad PK eliten tycker om när ”vanliga” människor använder demokratin.

Karls Henrik Sax i GTs egna ord. Vi som såg debatten vet att Karl Henrik Sax ljuger dessutom

”Självklart bör alla partier se till att de maximerar utdelningen för sina egna väljare, efter ett val. Men i detta fall kommer varken Sverigedemokraterna eller Vägvalet att vinna något inflytande över Göteborgspolitiken. Därtill har de fortfarande för få röster, när det kommer till avgörande omröstningar.
Resultatet kommer bara att bli att enfrågepartierna SD och VV med sina förslag stjäl kraft och debattid från viktigare kommunala överläggningar och beslut.
Precis som Jimmie Åkesson (SD) i riksdagens partiledardebatt i går, när han med sitt papegojlika upprepande att invandrare ska skickas hem, tvingade övriga partiledare att svara och därmed stal tid från den riktiga, viktiga debatten.
Vägvalets väljare i Göteborg borde nu tänka efter och rentav ångra sig.
Ville de verkligen med sina röster släppa fram främlingsfientliga SD?”

Fundera nu på om invandringsfrågan någonsin har debatterats i Riksdagen? Vägvalet i Göteborg gick till val på att förbjuda vägtullarna. Varför skall de inte använda det mandatet de fått av väljarna för att göra allt i deras makt att förhindra vägtullar? Vad är det som gör att Karls Henrik Sax inte anser att folkvalda skall göra det de är valda till? Sedan en fråga till Hr Sax. Vad anser du är en riktig och viktig debatt? För folkets vilja bryr du dig inet om.

Varjager

One Response to Vill bara med ett enkelt exempel visa vad PK eliten tycker om när ”vanliga” människor använder demokratin.

  1. Göran skriver:

    Efter ett kompakt motstånd och sju kommentrer är nu artikeln stängd för kommentarer. Det är tydligt att sanningen inte alltid tål dagens ljus.
    Sanningen är att allt en folkvilja fodrar en grundlig sanering av asylträsket. Det kravet blir efter hand omöjligt att ignorera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: