Tacksamhetens barn!

Så här fördelar sig ensamma flyktingbarns stora tacksamhet för att i Sverige fått en fristad från påstådd ”förföljelse” i det egna landet.

Personalen på Gullspångs boende för flyktingbarn utsätts för våld, hot och sexuella trakasserier. Det kommunala fackförbundet kräver att Gullspångs kommun genast åtgärdar problemet. (22-12-2009)

Två 16-åriga pojkar på flyktingförläggningen Mörbylånga, hotade att märka och att döda flera av personalen som skötte deras service.

Flera av dom boende männen fick vredesutbrott bl.a. för att internet stängdes av nattetid.

I ett annat boende som Kalmar kommun har i Påryd har bl.a. fönster krossats och det är mycket bråk på förläggningen. Så fort dessa ungdomar får uppehållstillstånd placeras dom i egna lägenheter och där har det också varit stora problem med bl.a. vandalisering och förstörelse med enorma kostnader som följd för Kalmar kommun.

I Härnösand finns tre hem för så kallade ensamkommande flyktingbarn. Ett av dessa, ”Semret 2” berättar om våld och trakasserier mot personalen.

En av dom inneboende skägglurkarna använde bl.a. en stol som tillhygge när han misshandlade en ur personalen, d.v.s. sin egen uppassare!

Föreståndarna för dom andra två boendena föredrar att inte uttala sig….vilket säger en hel del!

I Dalköping utanför Ystad tände ett 16-årigt ”barn” på sitt eget rum eftersom han var missnöjd med möbleringen.

Och i samma boende men i ett annat rum slog en 17-åring sönder en TV, ett fönster och rev sönder stora delar av innertaket. (Oktober 2010)

På ett boende utanför Östersund, i Gällö, uppträdde ungdomarna hotfullt, slängde runt köksredskapen och sparkade sönder en del av inredningen och hotade personalen.

Polis tillkallades. (september 2010)

Ett flyktingbarn från Afganistan våldtog en 11-årig svensk flicka.

Händelsen inträffade på strandpromenaden nära centrala Hultsfred.

Detta är bara ett litet kort urval av vad som händer i det mångkulturella Sverige i dag och ett resultat av den nya lukrativa storindustrin ”ensamkommande flyktingbarn”

Ett enda föräldralöst och ensamt litet ”barn” genererar i snitt 25-30 nya asylturister, som var och en  också dom genererar minst lika många till.

En evig karusell som inte tar slut förrän vi stänger gränsen och säger stopp för detta uppenbara ofog!

Och orkar Ni läsa vidare så titta också på regeringens egen avslöjande rapport, en rapport som dom själva uppenbarligen varken har läst eller ens bryr sig om att läsa och bokstavligt talat skiter i.

Den visade tydligen ”fel” resultat.


Och enligt denna rapport gjord av regeringen så kommer dom allra flesta ensamkomna barn till Sverige av en rad olika skäl.

Regeringens rapport kan hittas

här säger att dom kommer hit och söker asyl dels för att, dom ska delta i brottslig verksamhet, dom kommer för att få sjukvård som dom inte kan få i hemlandet, flickor skickas för att bli prostituerade, föräldrar tvingar hit dom för att dom ska skicka bidragspengarna till hemlandet och föräldrarna, dom skickas för att få en hög levnadsstandard, dom skickas som ankarbarn för att hela släkten senare ska kunna komma till Sverige och försörjas.

Regeringens rapport säger att knappt någon av dom så kallade ensamkomna barnen kommer till Sverige på egen hand, det är föräldrar, släkten och eller människosmugglare som tvingar dom hit.

Läs också direktrapporter från flyktingförläggningarna om hur om hur dom små ”flyktingbarnen ” agerar, en

flyktinghandläggare skriver om våld, hot, och bråk.

PS. P.g.a. tekniska problem har jag själv inte kunnat öppna och ta del av någon av dom två länkarna, utan den information jag har, har inhämtats från annat håll.

Kanske någon vänlig själ skulle kunna kopiera och lägga in dom båda rapporterna i ett vanligt mail och sdressera till undertecknad?

Trevlig helg önskar

Janne

Här en bil från Skönsbergs skola där  ”okända”  vandaler dragit fram


4 Responses to Tacksamhetens barn!

 1. Göran skriver:

  Vad Sverige behöver är grundlig uppstädning i asylträsket. En närapå etnisk rensning.
  Vi tar ogenerat in folk. Folk som dansk polisens facktidning beskriver som omöjliga att komunicera med på ett normalt sätt pga. svåra inavelsproblem.
  Man har all anledning att ställa frågan hur Sverige med detta impoterade klientel kommer att fungera i framtiden. Pensionerna är nog snart ett minne blott om det här tillåts fortsätta.

 2. Anna Anka skriver:

  Detsamma gäller väl pensionärerna.

 3. PP skriver:

  Ensamkommande Flyktingbarn åtalas för strypvåldtäkt!

  ”Ett kurdiskt ensamkommande flyktingbarn åtalas för våldtäkt i Umeå. Våldtäkten ska ha ägt rum i centrala Piteå natten mot söndagen 31 juli och första augusti under gatufestivalen Piteå dansar och ler.
  Våldtäkten inträffade i en fastighet på Uddmansgatan i Piteå, där kurden överföll en ung svensk flicka.

  Kurden, som till Migrationsverket har uppgivit en ålder av 17 år, ska ha tilltvingat sig samlag genom att dra ned kvinnan på golvet och ta ett strypgrepp om hennes hals.”

  NSD maskerar vem som gjorde strupvåldtäkten – ingen ska få veta: http://www.nsd.se//nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5602508

 4. […] Relaterat: Tacksamhetens barn! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: