Gated Communities inte bra för mångkultur förespråkare.

”Att bygga städer och bostadsområden för en viss typ av människor samtidigt som man stänger ute det som är avvikande och annorlunda leder till minskad tolerans och öppenhet. Det skriver Stiftelsen Tryggare Sverige på Brännpunkt. ”Svd.

Nu undrar jag vilken värld dessa människor själv lever i? När jag tittar in på deras hemsida ser jag en överklass som inte ger ett direkt intryck av att leva i ”verkligheten” utan det är ett garde av PK ister som inte vill att Svenskar skall kunna köpa sig trygghet. Men läser man lite vad det är för folk som förstår man.Men de är klart de behöver ju inte bo i mångkulturen. Men det är otroligt att de lyckas skriva en hel debatt artikel utan att ta upp det stora bekymret med massinvandringen och dess följder.

Varjager

”Det är dags att fokusera mindre på gated communities och istället ta ett aktivt ansvar för ett tryggare, öppnare och mer tolerant samhälle där vi bygger stolthet. ”

3 Responses to Gated Communities inte bra för mångkultur förespråkare.

 1. oskar skriver:

  Ännu en märklig stiftelse,är det allmänna arvsfonden som driver denna med?

 2. Göran skriver:

  Vi har under många år sett vilket håll det går åt, mer brottslighet och mindre trygghet. Det är ingen hemlighet vad den här dystra utvecklingen beror på. Ändå väljer ansvariga politiker att slå dövörat till.
  Boformen gated communitis visar på att något är mycket fel i samhället. Håller möjligen landet på att rämna?

 3. elfyma+ skriver:

  Man kan tycka att svenskar med pengar ska ha rätt att bo i skyddade områden. Men det förvärrar problemen för svenskar med normala eller låga inkomster som inte har råd att flytta.
  Om de som har makt och pengar själva tvingades bo i invandrartäta områden skulle den ”generösa” invandringspolitiken upphöra.
  https://varjager.wordpress.com/2010/10/01/valanalys-pa-ett-inkorrekt-satt/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: