Alexandra Pascalidou får panik när en invandrare ringer in och säger sanningen.

Det är pinsamt att höra hur hon försöker styra bort det och förlöjliga mannen. Hon framstår som den värsta hycklaren i radion. Hon hade aldrig släppt fram han om hon vetat vad han skulle säga. Sedan sätter de igång signaturen för att hindra sanningen för att komma ut.

Varjager

9 Responses to Alexandra Pascalidou får panik när en invandrare ringer in och säger sanningen.

 1. Blodsven skriver:

  Hehe…så fungerar fascistradion i Sverige. Ring och tyck till, men tyck för helvete inte annorlunda än oss! Tycker du något som inte vi tycker (eller som vi är tvingade att tycka) så har vi alltid en uppblåst svenskhatande programledare som får läxa upp oss. Nu var det ju jävligt komiskt när kossan ist. för att debattera, frågade snubben om han går omkring och skjuter folk. Extra komisk att snubben var grek dessutom….hehe…

 2. elfyma+ skriver:

  Samtalet kom från en ”svart” Sverigedemokrat som även satte Täppas på pottkanten. Täppas började svamla när argumenten tröt.

  https://varjager.wordpress.com/2010/08/07/tappas-gor-bort-sig-igen-i-ring-p1/

 3. Varg i Veum skriver:

  En lite reflektion på pascalidos nedsättande generalisering av invandrare.
  Det här med den politiskt korrekta synen på invandrare är intressant. Kanske är det bara jag (som själv är invandrare) som inte menar alla invandrare någonsin när jag använder ordet. Jag använder det i den kontexten som ämnet handlar om.
  Om ämnet är rosengård så vet vi från vilken världsdel eller kultur bråkstakarna kommer ifrån. Så istället för att säga kriminella och religiösa individer från mellanöstern som har svårt att anpassa sig till västvärlden så säger jag ”invandrare” men det ska som sagt ses i vilket sammanhang man säger det.

  Invandrare öppnar kineskrogar kan jag säga, då är det väl knappast någon som tror att alla invandrare öppnar kineskrogar? Men i brist på argument så ”ifrågasätter” den politiskt korrekta semantiken och tror att de på något sätt ”bemöter” kritiker..

 4. Tarzan skriver:

  Pascalidou är en ful grekisk donna.
  Hon försöker vifta bort honom och lyssnar inte på vad han säger. Hon säger skjuter du invandrare för att leda bort honom. Usch vilken ful donna.

 5. Ordet är – fritt – är det? Hur som haver. Har bara lyssnat på ”snutten” här och så vitt jag förstår Var programtiden ute. Han erbjöds komma tillbaka vid senare tidpunkt – det tycker jag var strongt av henne.
  ”Invandrare öppnar kineskrogar kan jag säga, då är det väl knappast någon som tror att alla invandrare öppnar kineskrogar?”, tycker jag var värt ett citat. Avslutningsvis. Att det gamla svenska synsättet ”En full sjöman = alla sjömän super” – som varit i omlopp tidigare, är färdigt för en översyn borde vi väl ändå kunna vara överens om idag.

 6. elfyma+ skriver:

  Om denna kvinna har vi skrivit tidigare.
  Hon har mycket på sitt samvete.
  https://varjager.wordpress.com/2010/08/18/helgongloria-pa-sveriges-oprah-winfrey/

 7. Göran skriver:

  Här var Pascalidou verkligen upptryckt mot väggen. Hon lät lika dum som Täppas varje gång han går på pumpen. Det här är något som blir allt svårare att försvara. Tack och lov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: