Flera gripna i morse för terrorhotet i Göteborg.

Det som media inte säger är ju det vi alla undrar? Vad är det för gruppering? I vanliga fall är media så snabba att skylla på lasermän, eller främlingsfientliga organisationer. Men inte ett ljud……

”Polisen i Västra Götaland har på lördagsmorgonen gripit personer anhållna i sin frånvaro misstänkta för inblanding i bombhotet i Göteborg. Brottsrubriceringen är förberedelse till terrorbrott. Gripanden gjordes på flera adresser i Göteborgsområdet av personal från Polismyndigheten i Västra Götaland.”

Varjager

7 Responses to Flera gripna i morse för terrorhotet i Göteborg.

 1. Ådi skriver:

  Heja Fredde

  Regeringen Reinfeldt gav ju den tidigare livstidsdömde palestinske terroristen Mohamed Abo Talb att tidsbegtränsat uppehållstillstånd istället för som enligt domen utvisaning efter avtjänat fängelsestraff.

  Nu är Mohamed på fri fot.. redo för nya uppdrag i det nya Sverige. Kan Mohamed vara på besök i Göteborg tro?Mohamed är skriven på en adress i centrala Uppsala.

  Klart som fan att Mohamed ges ett svenskt medborgarskap… så möjlighet till att lägga sin röst på favvis-partiet Moderaterna inom kort

  Regeringen beviljade 15 juli ett tidsbegränsat uppehållstillstånd tom den 2011-01-15. (
  JU 2009 4378-L4 )Kanooonbra, heja Fredde å gänget

  Örebro tingsrätt har sedan tidigare omvandlat terrordömde palestiniern Mohamed Abo Talbs livstidsstraff, utdömt av Uppsala tingsrätt B472-89, till 30 års fängelse vilket gav villkorligt efter 18 år.( Uppsala tingsrätt B472-89 )

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_509757.svd

 2. O.J skriver:

  De som är anhållna i sin frånvaro är antagligen på kurs i Somalia.

 3. per skriver:

  Rykten gör gällande att det handlar om somalie-svenskar.

  • Blodsven skriver:

   Åhh fan? Jag som trodde att det var Anderssonskans Kalle som hade bytt ut hartsfiolen och knallpullvret mot lite modernare grejer…

 4. Göran skriver:

  Hur kan politiker fortsätta göda grupper, där sådana tendenser visar sig så tydligt. Det finns många som har ett personligt ansvar för det här. Ett ansvar som jag innerligt hoppas de en dag tvingas att ta. Man skall inte komma undan med blotta förskräckelsen när man så grundligt förstört ett tryggt och väl fungerande homogent samhälle. Här fodrar vi en form av vedergällning genom att långa och ekonomiskt kännbara straff utdöms för de ansvariga.

 5. xmaverickx skriver:

  Det finns bara ett straff som är bör komma ifråga för den nya adeln och dess beskyddare.
  Det som användes under den franska revolutionen.
  Nämligen giljotinen.
  Palme,som gjorde Sverige till världens samvete och socialbyrå,och asyl för kriminella och krigsförbrytare,kom lindrigt undan och dog ögonblickligen och hann inte känna någon dödsångest när han fick kulan i huvudet.
  Annat är det när man får huvudet avskiljt från resten av kroppen,och hjärnan fortsätter att ta in information från sinnena i 10 sekunder.
  Man skall vara ond mot de onda och god mot de goda.
  I Sverige är man god mot de onda och ond mot de goda.
  Därför ser det ut som det gör,och värre kommer det att bli,när landet styrs av kärringar av båda könen,och/eller landsförrädare.
  Men kanske är ett riktigt långt liv ett värre straff än döden,som ju sägs vara en befriare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: