Moderaterna gör allt de kan för att smutskasta SD.

De skriver till och med i Aftonbladet!!!!! Men Krister Hammarberg läser in så mycket mer i Ekeroth svar att man blir förvånad över att mannen är så synsk…

”I artikeln tar dessutom Ekeroth (SD) ytterligare ett steg. Genom att ge uttryck för uppfattningen att Sverige inte bör lämna ut brottsmisstänka medborgare till andra EU-länder ställer sig Sverigedemokraterna på brottslingarnas sida. Att inte lämna ut brottsmisstänkta innebär ju i praktiken att en svensk som till exempel misstänks ha begått grova sexuella övergrepp mot ett barn i ett annat land kan undgå straff. Det är onekligen ett sensationellt ställningstagande av en ledamot i Sveriges Riksdag.”

Ekeroth sade .

”Sverigedemokraterna vill istället återupprätta gränskontrollen, utöka befogenheterna för rättsväsendet långt mycket mer än vad Alliansen vill samt utöka samarbetet inom Europa för att bekämpa brottsligheten. Detta är förslag som Alliansen inte kommer i närheten av och dessa skulle resultera i långt större säkerhet för Sverige och dess medborgare.  ”

Hur Hammarberg får detta till att SD vill skydda pedofiler är så långsökt att det bara skriker desperation.

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: