Mona Sahlin ”glömmer” bort att ta tjänstledigt. Kvitterar ut full lön.

Hon är baske mig ingen fifflare. Det är klart att hon inte är med SAP mått att se på saker och ting. Facken som har egen bostadskö, Bodström som driver person valskampanj och drar till USA. Detta ger ett intryck av en makt elit som anser att de står över reglerna i samhället för endast de vet vad som är bäst för oss ”vanliga enkla” människor.

”I största hemlighet försvann Socialdemokraternas partiledare förra veckan från den inrikespolitiska debatten.I tisdags återvände hon från semestern i Thailand.Resan är känslig, inte minst med tanke på uppmärksamheten kring hennes lyxresa till Mauritius i samband med ”Sahlinaffären” för femton år sedan. En resa som hon fick hård kritik för också av partikamrater.Expressen kan i dag avslöja att Mona Sahlin gjorde precis som exministern Thomas Bodström när hon förra veckan satte sig på ett flygplan med destination Asien:Hon tog bondpermis från riksdagen.Nu kommer hon att kunna kvittera ut full riksdagslön för tiden som hon tillbringade på stränderna i Thailand. För tre veckor sedan meddelades att riksdagsmännens arvode höjs med 1 000 kronor i månaden från 1 november. Månadslönen är i dag 56 000 kronor. För Mona Sahlins del är dock lönen betydligt högre. Socialdemokraterna har bestämt att hon ska tjäna lika mycket som statsministern och betalar därför ut mellanskillnaden. Mona Sahlin tjänar därför 140 000 kronor i månaden sedan den 1 juli i år.”

Hon är väl för go. Undra jag hur många låg avlönade som bara kan sticka och ta en veckas semester i Thailand utan bekymmer…….

Varjager

12 Responses to Mona Sahlin ”glömmer” bort att ta tjänstledigt. Kvitterar ut full lön.

 1. Grim skriver:

  Moraliskt är hon inte bara hycklare utan även fifflare men hon gör troligen inget olagligt. Staten och kapitalet sitter i samma båt 140000 i månaden är inte illa, grattis mååna nu har du väl råd att betala för din städhjälp utan rutavdrag? men du städar väl själv eller?

 2. elfyma+ skriver:

  Lägger in Monas betalda semester i kategori ”fiffel” i sällskap med Bengt Westerberg och de andra hycklarna.

 3. Varg i Veum skriver:

  Nog för att jag förstår att hon som kvinna tyckt att valrörelsen krävde mycket av henne och att hon behövde semester. Men valet kan ju inte ha kommit som en överaskning för henne så man undrar ju varför hon helt enkelt inte sökte semester i Januari typ.

  Om det nu är så att riksdagsledamöter inte får ta semester som vanligt folk så borde det inte heller vara nån överaskning för henne. Hade hon haft någon som helst heder i kroppen hade hon tagit tjänstledigt.

 4. Varg i Veum skriver:

  Det är lustigt att ju mer någon tjänar, desto snålare är de.
  Försöker jämföra med mig själv som på senare år tjänar mer än vad jag finner vettigt att göra av med på skitsaker. Dock inte ens i fantasin i närheten av summorna toppolitikerna tjänar. Jag tar ledigt när jag känner för det, om semesterdagarna är slut så tar jag obetald tjänsledighet. Kan inte ens föreställa mig att få betalt när jag inte jobbar.

 5. Varg i Veum skriver:

  Kanske är det denna snålhet som är symptomatiskt för de politiskt korrekta, de vet ju att det är någon annan som betalar deras dåliga samvete.

 6. xmaverickx skriver:

  Vi behöver en ny Christer Pettersson.

  • varjager skriver:

   Den var dålig. Vi skall inte önska livet ur folk.

  • elfyma+ skriver:

   Bättre att plocka av ”helgonglorian” offentligt än att göra hycklarna till martyrer.
   Roger Akelius symboliska ”avrättning” i media av Bengt Westerberg visar att även den ”bäste” kan förlora helgonglorian.

 7. xmaverickx skriver:

  Det finns folk och det finns fähundar.
  Sahlin tillhör den senare sorten.
  Hur länge skall hon få hålla på att fiffla!?
  Hon hör hemma bakom galler,där kan hon flina bäst hon vill.
  Ord har har ingen verkan på henne,allt bara rinner av.

 8. Lennart thorstensson skriver:

  Skit-prat hon är värd var enda krona. Mona Sahlin är den politiker som har mest erfarenhet och mest känd i hela världen. Hon ska käna pengar och vi svenskar är så dumma att vi inte förstår hennes kompetens. Fråga Europeerna så skulle vi vara mer aktsamma om toppolitiker som Mona. Hoppas du kommer tillbaka till politiken Mona !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: