Tysk mångkultur dödförklarad.

Enbart 7 klövern håller fast vid mångkultur som styrsnöre. Nu när Merkel tar bladet från munnen.

””Multikulti” dödförklarades på ett möte för tyska regeringspartiet CDU:s yngre medlemmar i helgen.Talare var förbundskansler Angela Merkel och ledaren för det bayerska systerpartiet CSU, Horst Seehofer.

– Den här hållningen har misslyckats totalt, sade Merkel.

Hon varnade för ”invandring som drar ned våra sociala system”, men sade att Tyskland behöver utländska specialister för att klara den ekonomiska tillväxten.

– Multikulti är död, sade Seehofer. ”

Nu måste väl även svenska politiker vakna?

Uppdatering. Hägglund rättar till Merkels syn.

”Uttalandet kan inte släcka hoppet för ett mångkulturellt samhälle?
– Det får det inte göra. Självklart behöver vi jobba vidare, och i Sverige har vi många nya idéer där jobb och språket är nycklarna, säger Göran Hägglund. ”

Varjager

8 Responses to Tysk mångkultur dödförklarad.

 1. Göran Andersson skriver:

  …även svenska politiker vakna.

  Har de sovit gott i tretiofem år så lär de nog inte vakna nu. De vänder möjligen på sig och fortsätter sin törnrosasömn några decenier till.

 2. Arvid Bengtsson skriver:

  Vad Göran Hägglund säger kommer snart att vara irrelevant. Nästa val åker KD ur riksdagen, kanske tillsammans med Centerpartiet.

 3. Anders skriver:

  Och nu har judarna i Tyskland vaknat upp.
  ”Judiska Centralrådet kräver nu istället en storsatsning på utbildningsprogram för att motverka högerextremism och ”politisk okunnighet”. En sådan ”demokratiutbildning” måste enligt Kramer genomsyra undervisningen redan i förskolan och hela vägen upp till universitetsnivå.”
  http://www.friatider.se/judiska-centralradet-rasar-mot-tyska-kristdemokrater

 4. xmaverickx skriver:

  De svenska politikerna är lika säkra på att mongokulturen är något bra för Sverige,lika säkra som de som ritade och byggde Titanic var säkra på att skeppet var osänkbart.

 5. BLU-82 skriver:

  xmaverickx . Liknelsen mellan Sverige och Titanic är slående. Sverige borde även kunna jämföras med Estonia, detta fartyg for ju med vidöppet bogvisir rakt fram i mycket hög sjö. Det var bara en tidsfråga när skeppet skulle sjunka , och det är en tidsfråga när Sverige imploderar. Då är Sverige förött och förstört, och ”rättvisa” enligt vänsterns sätt att se på saken har då uppnåtts. Svåra etniska konvulsioner i ett ekonomiskt ruinerat land. ”rättvisa”… smaka på det ordet..

 6. Bengt Lundström skriver:

  Judiska Centralrådet kan väl börja med hur palestinierna behandlas av deras trosfränder i Israel innan de kommer med pekpinnar? / Är ej jude eller ens vänstersympatisör.

 7. Göran skriver:

  Efter flera tunga tyska politikers öppenhjätliga avlöjande om hur de ser på invandring och mångfald, kommer förmodligen svenska självgoda politiker att få svårt att hålla ställningarna i sina skyttegravar. Deras aggressiva och hetska utfall mot SD och den politik de förestår mister förhoppningsvis, efter det här, sin udd. Men det tyskarna säger är egentligen inget nytt. Det är tankar som många burit på länge utan att våga ge uttryck för dem.
  Vi får nu innerligt hoppas att statsministern inser det dumma i att förtala det land och folk han är satt att råda över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: