Förvandlingen.

När man läser svensk media och lyssnar på SVT, så blir man alltid lika överraskad vilken magisk förvandling som alltid sker i deras verklighetsfrämmande fantasivärld.

Undrar om dom kanske går på LSD är det drogen PK kanske?

Stora skäggiga muslimska män, förvandlas som genom ett trollslag i fablernas värld till ”gråtande femåringar” trots att dom i många fall är både 25 och 30 år gamla och har både fru och egna barn i sina hemländer.

Massinvasionen av asylsökande kostar oss över 300 miljarder varje år. Men svensk media med SVT i spetsen påstår ändå på fullt allvar att ”flyktingar är en lönsam affär”

När Uffe slår Madde på käften är det tveklöst hänsynslöst kvinnovåld och personen i fråga hängs undantagslöst ut i svensk media!

Men när muhammed slänger sin egen dotter från balkongen på 10:e våningen, omnämns det i svensk media som ”heder” om det nu nämns över huvud taget?

Vilken förvandling, eller rättare sagt, förvanskning!

(jag försvarar naturligtvis ingetdera våld)

Muslimska taxichaufförer och städgubbar/gummor från mellersta österns stenkastande regioner, är alltid välutbildade kärnfysiker, hjärnkirurger eller raketforskare när dom dragits några vändor genom den svenska mediavärlden.

Dödssjuka flyktingbarn med avvisningshot över sig, blir mirakulöst pigga i ett nafs efter en injektion av supermedlet PUT. En enastående och rent magisk förvandling.

Kanske t.o.m. något för Nobelstiftelsen att fundera på.

Negrer och muslimer som våldtar och misshandlar unga svenska flickor och barn förvandlas alltid till ”svenskar” i media!

-Förutom när det gäller positiva nyheter, då skall naturligtvis alltid deras etniska ursprung fram.

Samma händer med muslimska terrorister som bott några månader i Sverige och sedan reser tillbaka till palestina eller någon annan muslimsk skurkstat för att där fortsätta lustmördandet. ”svenskar fast i palestina, Irak eller Libanon” står det sedan på dom svenska löpsedlarna!  Och genast sätts en räddningsflotta till deras förfogande för att ”ta hem” dessa underbara människor!

En skäggig get förvandlas till en ståtlig häst genom att placera den i stallet!

Så enkelt är det i fablernas värld!

Å andra sidan..

Svenskar som hyllar sitt land och sin fana genom att bl.a. hänga den på sin altan eller balkong, eller dom som bär en T-shirt med ordet ”Sverige” har genom medias försorg omgående också förvandlats -till otäcka nazister!

Eller sörjande svenskar som  hyllar en svensk som fallit offer för mångkulturell berikning, omvandlas omedelbart i media till en hop främlingsfientliga skränande vandaler och rasister mm.

T.o.m. glass som vi avnjutit i alla år är helt plötsligt ”rasistisk” och således oätlig.

Negerbollen har råkat ut för samma hemska öde.

Finska pinnar är dock tillåtna!

Men den genom tiderna absolut största förvandlingen har dock vårt land genomlidit.

Från att ha varit världens rikaste land med världens högsta levnadsstandard, en mycket låg brottslighet och ett föredöme för andra länder, har nu Sverige förvandlats till en vämjelig mångkulturell soptipp med världens högsta brottslighet och en välfärd som sjunker som en gråsten.

Och detta är bara början på slutet för Sverige, om detta totala vansinne får fortsätta är Sverige en islamsk lydstat inom 10-15 år!

”-Flykting och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet.

Vi har inte på ettseriöst och trovärdigt sätt beskrivit dom oerhörda problem som ett månkulturellt samhälle för med sig.

Jag tillhör dom som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarar det har också förskönat det.  Det är otroliga saker som har hänt i arbetarförorterna, där en trappuppgång på några få år förvandlas totalt, medan vi stämplade rasist i pannan på dom som protesterade medan vi själva förskansar oss i områden långt borta från flyktingar och invandrare”

(Janne Josefsson i Helsingborgs Dagblad 17 feb. 2008)

Vänligen

Janne  (ej Josefsson..)

3 Responses to Förvandlingen.

 1. Sjunnesson skriver:

  Skall SD lyckas med sin jätteuppgift att återinföra sanningen som ett begrepp i Sverige. Ett väldigt ansvar åvilar dem som riksdagsparti.

 2. Sjunnesson skriver:

  Har du läst ”Förvandlingen” av Franz Kafka? En man vaknar upp i sin säng en morgon och finner sig förvandlad till en stor kackerlacka.
  Så känns det att vakna upp som svensk i Sverige.

 3. Göran Andersson skriver:

  Att kasta sin dotter från 10 våningen betraktar åtminstone jag som ”förskräcklig människosyn”. Vad är det tänkt att dessa, med lägre stående empatisk förmåga än neandertalsmänniskor, ska tillföra ett civiliserat samhälle ?

  Det heter inte negerboll längre. Ny beteckning är ”Gambiaskalle med mjäll”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: