När Bengt Westerberg reste sig ur soffan 1991.

Då försvann det sunda förnuftet rakt ut ur svenska politikers huvuden. Sedan dess har det vurmats och öppnats gränser utan dess like till Sverige.
Utan att en enda gång fråga svenska folket vad de tycker. Har det varit minsta kritik har den snabbt tystats ner med rasistkortet. Vi ser hur media pixlar om brottslingar till vita.
Vi ser hur media inte beskriver förövare av rädsla för att folket skall få reda på sanningar. Överfall av invandrar gäng på flickor och ”svennar” skrivs ner medan om det skulle ske det omvända då trummas det ut i veckor. Valet 2010 var en enda lång kampanj mot SD från alla håll. Ändå kom de in i riksdagen. Det senaste som blivit populärt nu är att inte säga zigenare eller romer utan enbart hävda vilket land de kommer ifrån. Uppenbarligen strömmar det in serber till Sverige. Men det är bara romer som inte längre behöver visum. alla vill komma till landet avv mjölk och honung. Jag undrar nu om det senaste inet kommer att bli att straffa Sveriges 5,7% som vågade rösta på SD med att ge amnesti till de ”papperslösa”=folk som inte har några som helst grunder till asyl. Bara för att skaffa en bättre valgrund för ”demokraturen”. Vi har biskopar som glömmer bort att välsigna alla i riksdagen utan enbart välsignar selektivt. Samma biskop står dagen innan i demonstrations tågen med Våldsvänstern och är upprörd över att demokratin inet fick det valresultat de räknat med..

Varjager

2 Responses to När Bengt Westerberg reste sig ur soffan 1991.

  1. Göran Andersson skriver:

    Om de sju nynazistiska grupperna i Riksdagen vill kalla sig för demokrater så vore det på sin plats med beslutande direkt demokrati i invandringsfrågan.

  2. Minnie skriver:

    Vad jag tycker är underligt är att SD har 20 mandat och de sju systrarna 329. Det borde vara dags för systrarna att använda sina 329 och förhindra SD att smutskasta sig själv och sina väljare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: