Hymlande politiker

”Vet du icke, min son, med hur litet förstånd världen styres, lär riksrådet Axel Oxenstierna ha sagt till sin son.
Samma kan man sägas om politiker och journalister, som inte kunde/ville förutse utvecklingen – eller förteg den”, säger nestorn Albert Kronberg känd för sin frispråkighet i Ring p1.

”Ibland tror jag att Sverige befinner sig  i någon slags modifierad diktatur, där ledningen ser till att bara en enda åsikt får basuneras ut. Förtigandet om verkligheten kan dock inte pågå hur länge som helst, sanningen kommer alltid fram.

Nu ojar sig både alliansen och De rödgröna, men vad då? De flesta svenskar såg denna utveckling sedan länge och att SD kom med i riksdagen var bara en fråga om tid. Både politikerna och journalisterna borde skämmas, man kan rent av påstå att massmedia inte fyller den uppgift som den skall göra – informera, inte förtiga.

Vad är det för folk som sitter i riksdagen och i redaktionerna?
I början på 90-talet förbjöds forskningen om kärnkraften och de flesta forskare fick pensioneras. Nu är det brist på kunnigt folk inom kärnkrafttekniken och riskerna för haverier i verken stiger – särskilt med tanke på att effekten på flera reaktorer har höjts – och stängt av helt säkra och fungerande verk.

Den flummiga skolundervisningen utan disciplin bidrar också till en viss ”låt gå”- mentalitet.Man kan undertrycka informationen en tid, men inte hur länge som helst, och verkligheten kommer alltid ikapp.

Nu är SD i riksdagen och de kommer att tala klarspråk, till skillnad från hymlande politiker och ”positivt” vinklande journalister. Dessa talar hela tiden om ”främlingsfienlighet” istället borde de ha kritiserat den obefintliga integrationen.

Att Sverige har tagit emot alltför många invandrare är uppenbart. Man bjuder inte in flera gäster till bords, än vad som det finns plats och mat för. Människorna, som landet inte kan ge någon vare sig dräglig tillvaro eller framtid, de som lever på socialbidrag i slumartade bostäder, hamnar i fundamentalism, blir lätt offer för brottsligheten – och då uppstår ömsesidig ”främlingsfientlighet”.

De invandrare som har arbete och försörjer sig själva har ingen något emot, men när svensken ser alltför många främlingar utan arbete, då börjar han/hon tänka i andra banor och röstar på Sverigedemokraterna”, avslutar fd. flyktingen Albert Kronberg sitt inlägg i  SN.

Kommentar:
Åldermannen Albert Kronberg i Nyköping har gjort många klarsynta inlägg om den urspårade invandringspolitiken.
Mina högtidsstunder är när Albert ringer till RingP1 och talar klarspråk.
Albert 1. Albert 2. Grek som håller med. Sosse som vill censurera.

Elfyma+

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: