Är vi alla Sverigedemokrater innerst inne ?

Det olagliga dataintrånget i SD:s databas har resulterat i ett stort rabalder i media och bland utpekade ”sympatisörer” till SD.

Till och med uttalade SD-hatare finns i registret, förmodligen för att de registrerade sig för att djävlas (sk. ”Troll”). Nu kanske de får en yxa i dörren av sina AFA-kompisar som ser dem förrädare. (”Man ska inte gräva en grop åt andra för då kan man själv falla däruti”)...

Än mer anmärkningsvärt är att en medlem av finans- och talmansfamiljen Westerberg påstås vilja kandidera för SD i kommun- och landstingsvalet i Nyköping. ”Westerbergarna” är med sin burgna bakgrund genuint Moderata. Möjligen kan någon ”svika” och rösta på något annat alliansparti, men inte mer.

Vore det så förfärligt om t ex. nuvarande talmannen, (rent hypotetiskt) ville kandidera för SD i stället för M ?
Vi borde alla se verkligheten som den är– inte stoppa huvudet i sanden och hoppas på att problemen löser sig av sig själv.

Sedan listan lades ut har nu ett par i 20-årsåldern polisanmält att hon och hennes sambo mordhotats. Paret uppger att de natten till tisdagen fick ett telefonsamtal där en anonym röst framförde hotet (Kvp/Expr).

Intrånget i SD:s dataregister visar att vi alla kan drabbas av kriminella hackers och oförskyllt hängas ut i olika sammanhang.
Jag skulle inte bli förvånad om jag själv är registrerad som medlem i VPK då jag i ungdomligt oförstånd beställde info om partiet på 70-talet.

Syftet i detta fall är att hänga ut SD-sympatisörer, som om det vore kriminellt att vara intresserade av ett demokratiskt politiskt parti.

Media har kontaktat de ”skyldiga och krävt en ”offentlig avbön”  för att inte hängas ut i media, och för att slippa påhälsning av vänsterns stormtrupper AFA, RF, SUF, Ung Vänster, V, Grön Ungdom och andra som bokstavligen slåss för ”demokratin”, uppbackade av ”nyckelskramlarna”.

De som offentligt tagit avstånd från SD beskrivs som ”oskyldiga”
– Oskyldiga till vad-då ?

När blev det ”brottsligt” och ”odemokratiskt” att vilja ställa upp som kandidat för ett politiskt parti i ett demokratiskt val ?

Elfyma+

Relaterat:

3 Responses to Är vi alla Sverigedemokrater innerst inne ?

  1. Varg i Veum skriver:

    Lite komiskt är det med hela den här Sverigedemkrathysterin. ”oskyldiga” som kan få påhälsning av AFA ”The spanish inquistion”! (för att citera Monthy Python) för att de sökte information. Skadeglädje är den enda sanna glädjen 😉

  2. […] Är vi alla Sverigedemokrater innerst inne ? […]

  3. […] Är vi alla Sverigedemokrater innerst inne ? […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: