Svenskarnas Parti- Expos nya hatobjekt.

”För första gången sedan 1940-talet har Sverige fått ett nazistiskt parti i en folkvald församling. Här röstade invånarna in Svenskarnas parti i kommunfullmäktige” hävdar Expo.

Under 1994 bildades Nationalsocialistisk Front. I november 2008 lades partiet ned för att uppstå i ny skepnad med ett nytt namn: Svenskarnas parti.

Partiet filade samtidigt bort några av de antisemitiska delarna såsom firandet av Adolf Hitlers födelsedag och de nynazistiska symbolerna.

Det verkar som att taktiken blev lyckosam – i alla fall i Grästorps kommun..

Där tog Svenskarnas parti, med partiledaren Daniel Höglund, sitt första kommunala mandat i söndagens val.

Det innebär att Sverige, för första gången sedan 1940-talet, har ett nazistiskt parti i en folkvald församling, skriver Expo.(Affärsvärlden).

Kommentar:
AFA:s politiska gren Expo har under många år försörjt sig på att demonisera det demokratiska partiet Sverigedemokraterna och utmåla dem som ett rasistisk, nazistisk och främlingsfientligt parti.

Men nu när SD kommit in i Riksdagen försöker Expo hitta nya födkrokar och objekt för sina skattefinansierade kampanjer. De kan ju förlora de feta statsbidragen om de fortsätter att beljuga Sverigedemokraterna, efter att de kommit in i Riksdagen.

Expos nya hatobjekt är ”Svenskarnas parti” som de påstår är sveriges första folkvalda nazistiska parti sedan 40-talet- inte Sverigedemokraterna som de tidigare tillskrivit all världens ondska, inkl. nazism.

Jag känner inte till Svenskarnas parti, men varför ska vi tro på Expo, en politisk organisation med kopplingar till den antidemokratiska våldsvänstern ?

//Elfyma+

5 Responses to Svenskarnas Parti- Expos nya hatobjekt.

 1. BLU-82 skriver:

  Det handlar bara om att jaga bidrag från staten. Expo är ett gäng parasiter

 2. Smithy skriver:

  Jag kan väl säga det att alla tillmälen och epitet som ständigt kastas mot SD kan kastas mot SvP och möjligen ND istället.

  Situationen är fanimej skrämmande – man förstår inte att en kursändring nu inom politiken kommer förbättra Sveriges möjligheter till humana alternativ – vi kommer alltså slippa ND t.ex. i riksdagen om SD sköter allt rätt. Folket kommer inte skrika efter mer radikal förändring…

  Sedan tänker jag inte vara som pk-media och totalt spotta ner partier som åtminstone deltar demokratiskt – även om nu SvP hotat om stormning av Rosenbad.

  Men tvivlar inte på att Ohly gör nåt drastiskt snart när han hotat med ”utomparlamentariska metoder mot rasismen”.. AFA? Skrämmande på riktigt.

 3. Bra skrivet. Expo är en hop kriminella föredettingar som knuffas framåt i karriären av Aschberg.

  Angående Svenskarnas parti kan du läsa mer om vår politik på http://www.svenskarnasparti.se/vidareutveckling-av-de-politiska-punkterna/

  Mvh Rickard

 4. Gregerneger skriver:

  EXPOs ständiga övertoner blir litet som sagan om pojken och vargen. Skriker man om rasism, nazism, främlingsfientlighet m.m. stup i kvarten kommer det att gå inflation i dessa ord. 

  Jag kan inte bedöma om SvP idag är nazister eller inte, men om det stämmer att man bara bytt namn från Nationalsocialistisk Front men i övrigt har samma idéer som då är det ju oroväckande. Om detta inte stämmer utan bara är dravel från EXPO, finns naturligtvis ingen anledning till oro. I så fall skulle jag vilja ge SvP ett råd: Er partilogga är ju utformad så att den ger vissa mindre trevliga historiska associationer. Ja jag vet att ni på er webbsida säger att det är en gammal nordisk runa. Men oavsett om detta stämmer eller ej tror jag många skräms av dess utformning då den inte är helt olik de ungerska pilkorsarmas symbol. Pilkorsarma var ju som bekant Hitlers handgångna i Ungern…

 5. Ingenjören skriver:

  Det är ganska bizarrt att man inte ens får kalla ett parti som fram till nåt år sedan faktiskt hette ”Nationalsocialistisk Front” för nazistiskt utan att brännmärkas som AFAit och Politiskt Korrekt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: