Reinfeldt logik.

Det är kvinnornas fel att de blir våldtagna. För de klär sig utmanande. Det är vad han säger den gode Ryggradslöse. Så länge 7 klöverns stormtrupper knivskär och misshandlar SD folk är allt frid och fröjd i halahhippins värld. Man blir så trött på förljugenheten i Ryggradlöses demokrati. Rubriken på artikeln är Reinfeldt vädjar till förnugtet. Men den borde heta Ryggradslöse uppmanar till mer våld.

”— Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.”

Byt ut tanken på politik och sätt in tanken på en lättklädd kvinna i sommarvärmen.

Varjager

3 Responses to Reinfeldt logik.

 1. BLU-82 skriver:

  Scweinfeldt har nu gett grönt ljus till sina AFA-terrorister att mörda nationella meningsmotståndare om dessa tillhör SD eller partier med invandringskritiska åsikter. Fredrik Mugabe Schweinfeldt – en diktator har kastat förklädnaden.

 2. TARZAN skriver:

  Som man säger hemma i USA once asshole – always asshole
  Vår statsminister är en skitstövel

 3. Blodsven skriver:

  Bankboksrunkare som samtliga moderater är, har alltid levt efter ”vi och dom”-konceptet. Mer än märkligt att AFA-idioterna inte har hajat vilka man egentligen ska rikta sitt hat emot. Historien upprepar sig som vanligt, makten har alltid haft alla resurser att hjärntvätta fårskallarna, som utan att fatta vems ärende dom går, tror att man gör en god gärning genom att attackera den fritänkande procenten som genomskådat bluffen. Inget nytt under solen mao…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: