GP idag. -Säg ja till våldet mot SD.

Det är enda sättet man kan tolka deras senaste ledare. I ett land där ett parti ”demoniseras” , hängs ut , deras medlemmar får sparken från jobb, överfalls och misshandlas ,torteras ja där anser GP tydligt att SD skall med alla medel hållas utan för riksdagen. Nu tänker jag kopiera några rader från GPs ledare som är ett praktexempel på dubbelmoralen. .

”Svensk demokrati och svenskhet i sin rätta bemärkelse bygger på respekt för individen, på att ingen skall behöva förföljas eller behandlas nedsättande på grund av att man tillhör en viss grupp eller har en viss religion och på den öppenhet för nya värderingar och impulser som bidragit till ett växande välstånd. Ett samhälle som strävar efter att inkludera människor, inte att exkludera.”

Nu vill jag att GP redaktion talar om för mig hur förorterna bidrager till ett växande välstånd.! För ni skapar en miljö som tillåter våld och mordförsök på folk som vill framföra en politiks åsikt. Som är tillåten i våra grannländer, men inte i Sverige där media och 7 klövern gör allt för att tysta folket.

Varjager

6 Responses to GP idag. -Säg ja till våldet mot SD.

 1. Bo skriver:

  Jag blev enligt lagen utbildad att försvara oss mot kommunister. Jag skulle inte tveka en sekund. Har automatvapenskyttemärket 🙂

 2. jgarn skriver:

  GP har gått från ett liberalt synsätt till att bli en politisk korrekt vänsterspya.

  • Göran skriver:

   Jag tror vi, i den meningen, är ganksa lika.

   Man blir faktistk en aning konfunderad när en moderat statsminister vädjar till folk att inte rösta på Sd men samtidigt godtar väljare som röstar på kommunistvänstern. En skam utan like för moderaterna. De borde, om de älskar Sverige, direkt ta steget över till SD

 3. […] GP idag. -Säg ja till våldet mot SD. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: