Dådet är politiskt motiverat. – Man har sprejat politiska budskap på husväggen, säger Calle Persson, informatör hos Skånepolisen.

Undrar jag om 7 klövern kommer att fördöma detta eller om tystnaden fortsätter?

Uppdaterat.

”Genom knivhot tvingade de sig in i lägenheten för att där under ca 20 minuter tortera David men kniv, bl a genom att rispa Davids hals och skära ut en svastika i pannan på David. Vänsterextremisterna, som talade ett arabiskt-liknande språk och genom svenska på brytning hotade David för att han deltagit på torgmötet som de tillsammans med sina vänsterkollegor varit med om att förstöra, passade även på att stjäla Davids dator och pengar innan de försvann.”

Nu måste det firas på PK medias redaktioner. Tänker väl mest på Expressen och Aftonbladet. Att deras hat propaganda äntligen ger resultat. Tankarna går till David och den terrorn han utsatts för.

Varjager

2 Responses to Dådet är politiskt motiverat. – Man har sprejat politiska budskap på husväggen, säger Calle Persson, informatör hos Skånepolisen.

  1. elfyma+ skriver:

    Dags att starta en fond för demokratins offer ?

  2. Man ska nog inte hålla andan i avvaktan på att den politiska eliten ska yttra något fördömande om detta övergrepp på en kandidat för ett konkurrerande politiskt parti. Man är nog hellre tyst och hoppas att det inte ska bli alltför stort väsen om detta innan valet. Det kan ju öka på sympatierna för SD. Det är egentligen också förvånande att mainstream-media tar upp det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: