Återigen gör Expressensledar redaktion bort sig igen.

”Sverigedemokraternas brist på anständighet är tydlig i deras omtalade valfilm. Muslimska kvinnor med barnvagnar framställs som ett blodtörstigt hot mot svenska pensionärer.”

Fundera nu på detta med tanke på veckan som gått med senildementa svenska pensionärer som lämnas ensamma och låses in på natten. Jämför sedan det med ”skäggbarn” som får en person 24 timmar om dygnet.  Ledarredaktionen ljuger så mycket att de finns snart ingen hejd på deras lögner. De ser inte ens skogen för alla träden som står i vägen. Ledar redaktionen tycker att det är hög tid att riksdagspartierna börjar uppföra sig statsmannamässigt och agerar konstruktivt i fråga om hur Sverige ska styras i stället för att misstänkliggöra varandras intentioner rörande SD. Jag anser att det är hög tid att Expressen ledar redaktion börjar uppföra sig demokratisk och inte vara diktaturens röst mot folket.

3 Responses to Återigen gör Expressensledar redaktion bort sig igen.

 1. Blodsven skriver:

  Rädslan är nog störst för att SD kan avslöja för mycket skit inom politiken. Murvlarna har ju blivit maktens lakejer istället för tvärtom. Tacka då fan för att hela jävla etablissemanget börjar bli nervösa…

 2. TARZAN skriver:

  Människor med hjärna vet att det som står i Expressen är lögn eller överdrivet eller vinklat.
  Expressen ägs och styrs av sionister.

 3. Olle skriver:

  Påhoppen på SD blir ju bara vulgärare hela tiden. Det är ju rena lögner som inte är underbyggda för 5 öre. Skulle man skriva dylikt om något annat parti så kan jag garantera att det skulle bli liv i luckan. Men att smutskasta SD på alla upptänkliga sätt är alltid legitimt verkar det som. Att en av Sveriges största kvällstidningar ägnar sig åt sån här skit är lite skrämmande, kan bara hoppas att inte gemene man sväljer det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: