7 klövern och dess syn på demokratin.

Tänkt fundera lite på demokrati. Den Svenska versionen. Först tänkte jag säga hur kul det är att alla i 7 klövern gör allt de kan för att massinvandringen skall fortsätta, heller inte ifrågasättas. Hökmark är en struts i raden av många. Hans beröm och uttalande om Mona Sahlin är ett exempel.

”- Hon gör ett bra jobb i en omöjlig situation. Hon har en verklighetskontakt, hon har ett sunt förnuft. Men men…, sa Hökmark.”

Nu vill jag i flika in lite länkar jag fått om Mona och hennes ”sunda förnuft”. Fundera nu på demokratiskt det är att valla ”fårskocken” in i röstlokalen och ge dem ett kuvert med Socialdemokratiska valsedlar……

”Mot slutet av röstskolan kom Mona Sahlin förbi och informerade om det egna partiets politik och i reportaget medger deltagare att man blivit påverkade av Mona Sahlins tal. I gruppen valelever ingick nästan uteslutande mer eller mindre nyanlända invandrare.

”– Det viktigaste är att man går och röstar. Sen blir jag glad om man röstar på socialdemokraterna, säger också Mona Sahlin.”

Efteråt leddes gruppen till Vivalla centrum där socialdemokraterna påpassligt slagit upp ett tält alldeles intill vallokalen.

MUF-ordföranden Niklas Wykman ser det som en desperat handling:
– Det är varken statsmannamässigt eller värdigt en statsministerkandidat i en så välutvecklad demokrati som Sverige, säger Niklas Wykman till Nyheter24.

– Partier kan uppmana och lära människor hur man röstar, men detta att först ha möte, sedan tal från Mona Sahlin och sedan marschera tillsammans till vallokalen är ovärdigt en demokrati som Sverige, avslutar Niklas Wykman”

Sverige behöver inga valobservatörer säger Ryggradslöse…..Nä, det är klart att de inte vill visa upp den smutsiga buken.

Varjager

5 Responses to 7 klövern och dess syn på demokratin.

  1. egon skriver:

    Får verkligen nyanlända invandrare rösta?

  2. Isabella skriver:

    Organiserat valfusk. Närmare kan man nog inte komma.

  3. […] 7 klövern och dess syn på demokratin. […]

  4. Ann-Marie skriver:

    Undrar samma som Egon… helt otroligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: