Gäst Inlägg:Miljonbarnen

Varje kommun som tar emot ”flyktingbarn” erhåller i grundersättning en halv miljon per år och ”barn” från staten, d.v.s. från oss skattebetalare!

Därutöver tillkommer en ersättning på 1.900:- kr. pr. ”barn” och dygn plus ett flertal andra oredovisade kostnader,

Vilket blir ungefär 1,2 miljoner per år!

Till detta kommer även kostnader för skolgång, taxiresor, extra undervisning samt ett flertal olika rekreationsresor och underhållning.

-Plus den obligatoriska skadegörelsen och stölderna, som av ansvariga och media benämns som ”slitage” och således hamnar under rubriken snyftreportage där dom på första sidan tårdrypande beskriver ”flyktingbarnens usla boendemiljö”….

En miljö som dom alltså själv har valt att skapa!

Och att renovera ett flyktingboende kan kosta allt från några miljoner och uppåt!  Om detta talas det aldrig numera!

Förutom specialskolor så deltar dom också i undervisning i det svenska språket, vilket också kostar enorma pengar.

Utöver detta så erhåller dom från och med nu även en premie för att dom lärt sig svenska!

En extra kostnad som enl. SFI beräknas till 100 miljoner per år!

Här knusslas det minsann inte på kulorna!

Varje utländskt telning har också en egen stab bestående av specialutbildade och högavlönade barnpsykologer, läkare, tandläkare, advokater, personliga assistenter/handledare, städpersonal, kökspersonal mm,mm.

På ett boende med 28 ”barn” fanns det 27 uppassare vars uppgift var att tillse att 24-timmars servicen fungerade oklanderligt!

Detta är dock inget unikt, utan tendensen är lika på alla boenden, d.v.s. en uppassare på varje svart skäggig liten utländsk odåga!

Boendet håller absoluta toppklass, åtminstone dom första timmarna, sen kommer ”slitaget” av dom nybyggda eller nyrenoverade toppmoderna fastigheterna som ett skott på posten.

Nya möbler, musikinstrument, senaste modellen av TV med alla tillbehör, datorer, spel och krimskrams i all oändlighet bara för att dessa små grottbarn skall känna sig som hemma!

Och hemma känner dom sig när dom gör kaffeved av inredningen, krossar porslin och kastar TV:n och datorn genom fönstret

Jo då, det har hänt många gånger och kommer att hända igen, många gånger!

Denna flyktingarnas boendestandard ska jämföras med tusentals svenska pensionärer som p.g.a. låg pension inte har råd att äta ett lagat mål mat varje dag, eller boenden där det i sparsamhetens tecken serveras halva ägg, halva äpplen, en halv kopp kaffe och halvätna mögliga smörgåsar!

Och kommunala boenden där det sparas in på inkontinensskydden eftersom dom kostar för mycket, vilket resulterar i ett enormt lidande och förödmjukande av dom gamla!

Om bara en tiondel av vad ett utländskt barn kostar, skulle satsas på våra egna pensionärer, så skulle dom få en lyxtillvaro av yppersta klass!

Men nu ska vi inte glömma bort vilka som har skapat denna oreda och dessa enormt diskriminerade och djupt kränkande orättvisor.

Den 19:e är det val och då kan vi göra vår röst hörd och förpassa dessa landsförrädare in i det mångkulturella evighetens svarta lustgårds alldeles eget specialboende för korrupta och falska politiker!

Här kan hela den färggranna röran sen sitta gapande som fågelholkar och peka finger och skylla på varandra bäst fanken dom vill!

Vänligen

One Response to Gäst Inlägg:Miljonbarnen

  1. […] Gäst Inlägg:Miljonbarnen […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: