Martina Jarminder:Okynnesanvändningen av våldtäktsstatistiken.

Hur är man funtad när detta är hennes slutsats?

Anledningen till att Sverige ligger på andra plats (efter Lesotho) i antal anmälda våldtäkter är att en mängd brott som i andra länder rubriceras som något annat i Sverige kallas för våldtäkt.
Och det kanske viktigaste av allt: varför denna upprördhet över antalet anmälningar? Att kvinnor tar mod till sig och anmäler avskyvärda brott är något positivt.
Ingen tror väl på allvar att Sverige har fler våldtäkter än krigshärjade u-länder? Vad vi har är kvinnor som känner att de får mer och mer stöd av rättssystemet. Ingen tjänar på skrämselpropaganda och demoniserandet av män, allra minst offren.”

Så enligt Martina Jarminder är det något positivt som hänt alla dessa kvinnor???? Hur fan är man funtad i sin PK värld när man kommer till en sådan slutsats???

Varjager

p.s Bloggen tackar för tipset!

3 Responses to Martina Jarminder:Okynnesanvändningen av våldtäktsstatistiken.

  1. Blodsven skriver:

    Ytterligare en förståsigpåare med uppdrag ”nedtoning av obekväma sanningar”. Gissar att hon slickar arsel för att få fast anställning, eller om hon är anställd försäkra sig om att inte bli uppsagd i kristider…

  2. naivtive skriver:

    Om det nu är så att andra brott kategoriseras som våldtäkt är det ju i så fall vansinnigt. Statistiken är otvetydig i sig oavsett den senaste lagskärpningen. Vad vi behöver göra i våldtäktsfallen är att jämföra med 50 talet och idag så är det inga tveksamheter i sig. Men det andra problemet är väl så allvarligt om man för att blidka Gudrun och hennes rabiata kollegor och av rädsla för stimmet vikt ner sig och skriver om benämningar till något annat och varför är detta då gjort? En våldtäkt är en våldtäkt men om det finns andra handlingar som inte går under den kategorin får ju ha sin debatt och straffskärpning. Men det är ju trams att döpa om handlingar för att även i dessa fall bli politiskt korrekta. Och nu så går svinhugget igen när Ali Ben Hassans små eskapader helt plötsligt får en värre adresslapp på sig. Hur Sweinfeldt än vrider sig på kroken har han ändan bak.

  3. […] Martina Jarminder:Okynnesanvändningen av våldtäktsstatistiken. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: