”Dags att tala klarspråk om våldtäkterna”

Uppdaterad 26/8-10
Jimmie Åkesson (SD) aviserade under ”våldtäktsdebatten” i Agenda mot Gudrun Schyman att SD skulle presentera en egen granskning av våldtäktsdomar 2009. Granskningen kan ses som ett svar på att media och meningsmotståndare ständigt ifrågasätter trovärdigheten i SD:s uppgifter, åberopande att ”det saknas forskning på området”. Sverigedemokraterna har gått igenom 114 tingsrättsdomar från 2009 med domslut våldtäkt eller grov våldtäkt mot vuxna.

Resultaten från SD-granskningen redovisas nu i form av en pdf-fil...

Utdrag från SD-rapporten:
”Gruppen utrikes födda utgjorde förra året 14 procent av Sveriges befolkning.
De granskade våldtäktsdomarna från 2009 visar på en överrepresentation genom att så stor andel som 48 procentav våldtäktsmännen är födda utomlands. (Detta innebär en ökning jämfört uppgifterna från 2005,vilket skulle kunna peka på att fenomenet är tilltagande.)
Inom kategorin grov våldtäkt var siffran så hög som 64 procent...

Det har i den här studien inte varit möjligt att utreda situationen beträffande andra generationens invandrare, men baserat på proportionerna i BRÅ:s rapporter samt en studie av våldtäktsmännens efternamn görs bedömningen att cirka två tredjedelar av samtliga våldtäkter i Sverige begås av första och andra generationens invandrare.

Som många andra studier visat skiljer sig också överrepresentationen kraftigt åt mellan olika invandrargrupper.
Första generationens utomeuropeiska invandrare utgör endast 6,81 procent avbefolkningen men utgör hela 39,47 procent av de dömda våldtäktsmännen, vilket ger en överrepresentation på 5,80 ggr.

Tittar man sedan på specifika länder blir skillnaden ännu mermarkant.
Första generationen invandrare från Irak utgör 1,26 procent av befolkningen men utgör 10,53 procent av de dömda våldtäktsmännen, vilket ger en överrepresentation på mycket anmärkningsvärda 8,36 ggr”.
(Som jämförelse kan nämnas att det från våra nordiska grannländer finns totalt två dömdavåldtäktsmän, födda i Finland respektive Norge. Ingen våldtäktsman är född i Sydostasien.)”

SD vill stoppa denna tragiska utveckling och presenterar ett antal förslag på åtgärder, samt krav på relevanta studier inom området..
Själv tror jag att det även krävs mer kännbara åtgärder. Men det är nog inte politiskt gångbart ens inom SD.

Relaterat:
Lyssna på detta! SD:s brottssiffror stämmer (YouTube). Förre moderatledaren Ulf Adelson tycker att ”det inte är bra att man (etablissemanget) inte vågar stå för fakta” och hänvisar till exstatsministen Ingvar Carlsson (S). (Inslaget sändes före SD:s våldtäktsrapport).

Även SvP (som inte har någon koppling till SD) har granskat våldtäktsdomar. Enl. deras granskning begicks majoriteten av våldtäkterna 2008 av invandrare.

Kommentar:
Kan det sägas tydligare ?
Den härskande klassen (etablissemanget) kommer givetvis att bortförklara och förminska resultaten- eller så skjuter de budbäraren.
Den första reaktionen i SR-P1 var att ”varför gör SD en undersökning om det vi redan vet”. Senare säger förnekelseprofessorn
Jerzy Sarnecki att våldtäkterna huvudsakligen beror på ”socioekonomiska faktorer”, inte på kulturella skillnader.(Studio 1).

Programledaren frågar Jimmie Åkesson: ”Vad säger du till de 1,4miljoner utrikesfödda som känner sig utpekade och som inte begår våldtäkter ?”

Anm.
Jag är en av dessa utrikesfödda,  men jag känner mig inte ”utpekad” .
Jag var fattig pga höga marginalskatter och höga hyror i ett nybyggt (numera ökänt) miljonprogramsområde.
Det var lugnt i bostadsområdet ända tills finska zigenare flyttade in.
Varken jag eller mina landsmän (finnar) begick några våldtäkter av ”socioekonomiska” skäl.
Är hjärtligt trött på alla politrucker (journalister och professorer) som tror sig tala för oss utrikesfödda och för alla ”utsatta”.

Senaste nytt: SD bemöter kritiken..

//Elfyma+

6 Responses to ”Dags att tala klarspråk om våldtäkterna”

 1. Katinka Glahd skriver:

  Vi måste stoppa muslimernas utbredning i Sverige och i Europa om våra barn skall ha någon framtid att kunna blicka framåt emot!sd framtagna siffror,vilka inte förvånar någon i Sverige förutom Gudrun Schuman och Karin Hubinette- visar på ett alltmer utökat krig mot svenskarna och Europeerna!
  Genom århundranden har Europa stått pall för de mest ohyggliga faror,pest,krig,nazismen,kommunismen,facismen och förslavning.Vilken annan stolt kontinent har klarat av detta?
  Myckt av detta kan vi tacka upplysning,lärdom och framåtskridande för.
  Men nu står vi inför ett hot som inte kan liknas vid någon annan fasa vi konfronterats med sedan 1500 talet vid Wiens portar.
  Självförakt och missriktad godhet möjliggör detta.
  Självhatet paralyserar oss och det erövrande islam stöter på ringa eller inget motstånd när det gång efter annan flyttar fram sina positioner.
  Det är just de ovannämnda prefixen som kommer att möjliggöra islams övertagande av våra länder,vår kultur och våra barn och barnbarns framtid.
  Många nyttiga idioter sk,pladderhumanister och klapphattar har möjliggjort detta med sina naiva,dumsnälla inställningar -till muslimer och islam -som är lika löjeväckande som essensen i sagan om kejsarens nya kläder var!
  Vi har nu kommit till vägs ände när det gäller att sätta ner foten och stoppa detta vanvett som islams utveckling i Europa utgör och en gång för alla stoppa detta.
  Vi måste ta ett krafttag mot en ideologi som har en värdegrund som förkastar judar och ”vantrogna” som skall utrotas med stening eller halshuggning var vi än förekommer!
  För att vinna segern måste vi återupprätta vår stolthet över vad vi uträttat och vad våra förfäder har åstadkommit med sitt hårda slit på åkrar,i skogar och i gruvor.
  Hur skall vi kunna sätta respekt i våra fiender om vi inte har någon självkänsla och respekterar oss själva?
  Vi skall ikraft av den gemenskap vi hade mellan folken i Europa ,med undantag av det 1000-åriga rikets 12 år i Tyskland,stå upp mot de invällande horderna av människor som överhuvudtaget inte har rätt att vara här.
  Den självbevarelsedrift och kämpaglöd som vi saknat eller förnekats oss av folkförrädarna-skall tas tillbaka-och leda till en rasande strid för vår frihet.
  Inget offer är för stort,inga oenigheter för stora,inga faror för övermäktiga eller omöjliga.
  Låt oss höja oss över petitesser ,små skärmytslingar och förädla oss själva och gå in för att vinna striden.
  Detta är en sak som är mycket större än oss själva.
  Mycket,mycket större!
  Kanske kommer det att förtäljas om oss av framtidens människor,att när vi till sist tog striden mot folkförräderiet,så var det vår stoltaste stund!

 2. […] ”Dags att tala klarspråk om våldtäkterna” (SD:s […]

 3. ingesanden skriver:

  Katinka Glahd.
  Precis så är det,som du beskriver läget just idag.
  Men så här blir det.
  2006 lämnade dom sverigevänliga och fosterlandsälskande arbetarna sossarna och gick över till moderaterna i tron att det nya arbetarepartiet skulle ta tag i de problem,som börjat synas lite varstans.
  Den största orsaken var just att deras gamla parti nu öppet visade, att dom kramade islam,som är en lära som står alla riktiga sossar ända upp i halsen.
  Nu gjorde ju inte moderaterna så,utan snarare blev det lite värre med islamkramandet.
  2010 går dessa gammelsossar som röstade blått för endast denna saks skull över till Sverigedemokraterna.
  Det som hänt under mandatperioden såsom särskilda badtider för musslimer,stenkastningen mot polis och brandkår och dessa skolbränder gör,att nu strömmar de gammelsosaar som stannade kvar i partiet av ren lojalitet 2006 och de som 2006 lämnade partiet för det nya arbetarpartiet moderaterna alla kommer att rösta på SD + de som gick direkt till SD gör att SD den 19 sept får minst 10%,själv tror jag på 12%.
  När alla arbetare vaknat som inte till vardags bryr sig så mycket om politiken,kan islamisterna tillsammans med de falska kristna brodeskaparna få känna på när arbetarna än en gång sätter agendan hur vårt land ska styras.
  Landsförrädarna skall få springa gatlopp i varje svensk stad och kommun.
  Arbetarrösterna bestämmer vilket parti som skall styra vårt land.
  Det är vi som bestämmer vilket parti vi vill sammanarbeta med inte Mona och Fredrik.
  Nu vill vi se Sverigedemokraterna som landets garant för att islamisternas kvinnosyn inte får något genomslag i vår vardag.

 4. Göran skriver:

  Det här vet med säkerhet alla politiker i de sju riksdagspartierna om och det borde därför, om allt stått rätt till, varit ett hett och intesivt debattämnet i valrörelsen. Nu är det inte så. Det i sin tur visar på att riksdagspartiernas politiker kallblodigt är beredda att offra ett x antal svenskar, både män och kvinnor, till förmån för mångkulturens genomförande. Vi har som svenskar alltså inget skydd mot de faror och den otrygghet den råa mångkulturen bjuder.
  Den från, samhällets sida, uppenbara undfallenhet mot vissa invandrargrupper är anmärkningsvärd och rent av livsfarlig. Många svenska kvinnor har reda offrats på mångkulturens blodiga altare och många kommer med stor sannolikhet ännu att där få sätta livet till. Vad detta i längden innebär och betyder vet vi alla. När den droppe kommer som får bägaren att rinna över, då blir det inte nådigt. Då kommer rättvisa förhoppningsvis att skipas. Ont skall med ont bemötas.

 5. […] ”Dags att tala klarspråk om våldtäkterna” […]

 6. […] ”Dags att tala klarspråk om våldtäkterna” […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: