Det nya Sverige. Skottlossningt mot bussar och Bodström nekar knarktest.

Tänka sig detta, när jag växte upp fanns inget av detta. Det var ingen som sköt mot bussar eller präktiga politiker som skulle sälja sig själva vid varje tillfälle. Men det verkar ha gått åt fel håll. Men det som är mest anmärkningsvärt i Bodströms fall är väl att han som fläker ut sig för publicitet i vart och vartannat tillfälle helt nu plötsligt blir jätte blyg och kall svettig av att pissa i en kopp. I Radio??? Nu vet ju inte jag hur han gör när han går på toaletten, men inte behöver han klä av sig naken. Nä, det är nog så att han har något att dölja. Men ytterligare en val undersökning har kommit. SD är vågmästare i den. Det finns ett gryende hopp för fosterlandet.

Varjager

2 Responses to Det nya Sverige. Skottlossningt mot bussar och Bodström nekar knarktest.

  1. BLU-82 skriver:

    Bodström, pundaren röker säkert på med jämna mellanrum. Karln verkar ordentligt blåst och seg såsom endast en hjärnskadad eller haschtomte uppträder.

  2. Cavatus skriver:

    Stoppa vansinnet och hjälp till att dela ut flygblad. Nu är det bara en månad kvar till valet och vi på ”golvet” måste sätta till alla klutar för att bli en motvikt till medieetablissemangets allt hätskare smutskastningskampanjer mot dissidenter. Det finns sex nya fina flygblad som duktiga utdelare bidragit med. Läs mer om de olika alstren här:

    http://www.aktualia.wordpress.com/flygblad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: