Gudruns genusutbildning införd i Afghanistan ?

I ”debatten” mot Jimmie Åkesson (Sverigedemokraterna) i går kväll (22/8) krävde Gudrun Schyman (Fi) genusutbildning redan i förskolorna för att få bukt med våldtäkterna(Agenda)
Andemeningen var att pojkarna inte skulle präglas av skadliga manliga ideal. Fredrick Federley som också föraktar manliga ideal håller säkert med.
Jimmie Åkesson, som nog inte har samma ”preferenser”, hade svårt att köpa Gudruns abstrakta resonemang. Men det är han i så fall inte ensam om. Själv begrep jag inte vad Gudrun var ute efter förrän jag såg detta reportage från Afghanistan i SVT:s Dokument Utifrån.

Reportaget handlade om hur småpojkar (barn) uppfostrades till att visa sin feminina sida”. De placerades i en slags förskolor där de skulle lära sig att behaga sin omgivning. De tvingades dansa i kvinnokläder för att kåta upp dreglande gubbar och sedan göra dem till viljes på olika sätt. De som vägrade råkade illa ut och kunde bli dödade. Detta i ett islamiskt land som officiellt förbjuder homosexualitet och sodomi. Idealet var att äga 20-30 ”villiga” stjärtgossar utklädda till kvinnor.

De unga männen ersätts vid 18års ålder med nya fräsha småpojkar. Vad som hände med de avlagda ”begagnade” unga männen var oklart. De som överlevde fick kanske gå med blöjor återstoden av sitt liv ?

Gubbarna var ofta stadgade familjefäder med egna barn och 1-4 fruar beroende på ekonomisk ställning. Vad fruarna tyckte om sodomin struntade de i, eftersom fruarna inte hade något att säga till om.

Sedvänjan (Bacha bazi) som har gamla rötter, minskade under talibanstyret. Men såväl sodomin, som opiumodlingarna tog fart igen när talibanerna trängdes tillbaka av de utländska styrkorna, i samverkan med krigsherrarna/pedofilerna.

Den puritanska synen på kvinnor med burkaövertäkta kvinnokroppar anses vara upphovet till sedvänjan med unga stjärtgossar.
När männen inte får se och umgås med kvinnor på ett naturligt sätt, tar sig sexualiteten andra uttryck. Ungefär som när präster och munkar som officiellt lever i celibat ger sig på små gosse- och flickebarn.

Gudrun Schyman jämställer svenska män med talibaner.
Det gör även dåvarande JämO Claes Borgström.

Relaterat:

//Elfyma+

9 Responses to Gudruns genusutbildning införd i Afghanistan ?

 1. Varg i Veum skriver:

  Talibanerna kom tillbaka, allt är förlåtet! 😛

 2. varjager skriver:

  Det sjuka är att feministerna vill inte se våldtäkterna eller ens låtsas om dem.

 3. […] Gudruns genusutbildning införd i Afghanistan ? « Varjager's Weblog skriver: 23 augusti, 2010 kl 4:11 e m […]

 4. deulf skriver:

  Gudrun vill komma tillrätta med våldtäkterna genom att skapa fler våldtäkter.

 5. xmaverickx skriver:

  Afghanistan,en våt dröm för alla svenska bögar.
  Bla feministerna bäddar för att talibanerna kommer till Sverige,några ”barn” i taget.
  Och då skall de få se på patriarkat och mansförtryck.
  Men de flesta kvinnor tycks vilja bli behandlade som ägodelar och boskap.

 6. Cavatus skriver:

  Problemet med Gudruns lösning är att den inte löser några problem här och nu. Dessutom utförs våldtäkter av hitkomna män i olika åldrar som INTE har eller som inte kommer att genomgå hennes genusförskolor. De är alltså en förlorad grupp, vad gäller genusindoktrineringen, så det torde väl vara ett ännu tyngre argument för att just dessa i vuxen ålder hitkomna män lätt trillar dit och hamnar i gruppen förövare.

 7. […] Gudruns genusutbildning införd i Afghanistan ? […]

 8. […] även i Iran av de rättroende vid sexköp. Och i Afghanistan har de rättroende skaffat sig små dansgossar att roa sig […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: