Hela världens försäkringskassa!

Försäkringskassan betalar pension och förtidspensioner till olika personer boende i 155 olika länder!

Exakt hur mycket pengar det rör sig om är dock svårt att få fram, men det är enorma belopp som bokstavligt talat nu bara rinner ut i ökensanden!

En fiktiv 30-årig person kan i dag komma till Sverige, och samma dag han erhåller PUT i förebyggande syfte sjukskriva sig, för att sedan erhålla förtidspension.

Månadsbetalningarna från Försäkringskassan autogirerar han sedan över från sin svenska bank till en bank i hemlandet och flyttar hem igen.

Få läkare törs avslöja eller ens försynt påpeka bluffandet p.g.a. rädsla för anmälningar till DO för bl.a. diskriminering!

En förtidspension som fram till den vanliga pensionen är värd mångmiljonbelopp!

Sen kommer den vanliga pensionen vid fyllda 65 och om personen i fråga lever i ytterligare 25-30 år så kan var och en förstå hur mycket pengar det rör sig om!

Nu kan vederbörande leva loppan, sitta på kaffeet i siden pyjamas och röka vattenpipa dagarna i ända  -eller kränga nysaltade kackerlackor en gros.

Vi svenskar betalar rubbet!

Blir han sjuk (på riktigt) så står vår internationella sjukstuga öppen för denne berikare och erbjuder då förstklassig vård och omhändertagande tills han en dag drar sin sista rosslande suck!   Vi svenskar ställer oss så gärna längst bak i vårdkön bara främlingarna får den vård dom så strävsamt arbetat ihop, eller hur?

Naturligtvis finns det här också vanliga svenskar som arbetat hela sitt liv och nu på ålderns höst njuter av solen och en iskall gin o tonic i Spanien eller Florida.

Absolut inget fel med det, det är dom väl unt efter ett lång och strävsamt liv, men parasiterna tycker jag att vi ska utrota en gång för alla.

Avslöjandet är hämtat från senaste numret av Nationell Idag   -samt bearbetat och kommenterat av undertecknad.

Detta är bara ett i den långa raden av avslöjande reportage som man aldrig ens ser skymten av i svensk censur-media!

Nationell Idag sticker ut och utan skygglappar säger sanningen.

En liten men stor ljuspunkt i den övrigt så nattsvarta och korrupta svenska mediavärlden!

Vänligen

Janne

Männen på bild är (än så länge) ej anställda av AB Svensk Försäkringskassa!

9 Responses to Hela världens försäkringskassa!

 1. Göran skriver:

  Tack Janne för en ovärderlig uppsysning.
  Den skall jag delge pappskallarna redan i morron.
  Det här talas det tyst om. Men sånna här upplysningar borde, i pappersform ( folder) gå ut till vartenda hushåll i Sverige. Här kryllar det av utlänninga, inte att undra på att både rasisim och främlingsfientlighet växer i detta land. Hur kan det vara att allt i Sverige gått så snett och var har vi droppen? Den som skall ställa allt tillrätta.

 2. BLU-82 skriver:

  Det är därför det krävs massiv invasion till Sverige – nationen ska plundras in på bara benen fortare än ögat. Det är därför de 349 sitter i riksdagen och lyfter 70 papp i månaden, för att göra Sverige till nordens Afghanistan , etniskt, ekonomiskt, socialt, mentalt och kulturellt.

 3. Blodsven skriver:

  Tänk oxå på vad 349 högavlönade praktarsel kan ställa till det för en hel nation. Misstänker att det finns 2 sorters läkare, svenska läkare utan stake och utländska trojaner som gärna låter sig mutas. Övriga pappskallar sitter och ältar ”allamänniskorslikavärde” tills idioterna verkligen tror på myten. Finns bara en lösning på skiten, och det är att rösta idioterna åt helvete. Äggskallen samarbetar hellre med Ohlyckan än med SD, vilket bara bevisar att Sverige ruttnat inifrån….

 4. Göran skriver:

  Pappskallarna är välinformerade. -Nu fick de något att grubbla på. När man tar den här informationen som en konsekvens för våra stadigt sjunkande pensioner, ser många väldigt bekymmrade ut. Då upplevs inte asylinvandringen som lika putti nuttig längre. Hoppas att det här hjälper folk att rösta förnuftigt den 19 september. Sverigedemokraterna är svaret.

 5. Janne skriver:

  Av all världens 194 länder så har vi alltså lyckats placera grava penningläckor i 155 av dessa.
  Det skulle också vara intressant att se hur andra länders försäkringskassor är ”representerade” i olika stater?
  Jag har en bestämd känsla av att Sverige ligger på en klar förstaplats även i denna dårskap!

  Hur många av Er svenskar erhåller föresten en rundnätt förtidspension från den palestinska staten eller från Somalia??

  Sedan är det inte mig Ni skall tack för upplysningen, utan Nationell Idag som har både vilja och kurage att belysa dessa problem!
  Det är där jag har hämtat avslöjandet!
  Vänligen
  Janne

  • Göran skriver:

   I varje fall sitter det 150 personer enl. uppgift i Visby och handlägger pensioner som skall skickas till utlandet varav de flest med säkerhet är asylputare med förtidspension ellr ålderspension. Det finns t.o.m. personer som ännu 10 år efter sin död fått sina pensioner punktligt från Sverige. Naturligtvis till släktens höga förnöjelse. Allt detta framkom i ett av Janne Josefssons utmärkta tv-program.

 6. Bo skriver:

  Etniska Svenskar diskrimineras systematiskt av försäkringskassan. Ibland på grund av att handläggaren är av icke-Europeisk härkomst, ibland på grund av att man tenderar att tolka reglerna på ett strängt sätt när det gäller personer av Svensk härkomst. Man tolkar reglerna generöst när det gäller utlänningar.

  Många Svenskar som har rätt till ersättning från sin tidigare betalade försäkring, nekas på grund av deras etnicitet.

  En Svensk skulle sällan eller´aldrig kunna bedra Försäkringskassan år efter år till mångmiljonbelopp.

  Blattar får ICKE GRANSKAS ELLER IFRÅGASÄTTAS.

 7. Ann-Marie skriver:

  Helt otroligt! Vi kanske kan tacka alla batikhäxor för detta? ”Det är ju så synd om dom”. På tal batikhäxor, läs gärna Julia Caesars inlägg idag:
  http://snaphanen.dk/2010/08/22/s%C3%B8ndagskronik-batikhaxorna-och-makten/

 8. Erik skriver:

  En nu gammal händelse i repris, den visar att problemet är långtifrån nytt!
  År 2001 beslöt man i Tensta en månad att vissa typer av ”sociala bidrag” skulle hämtas personligen.
  Till deras oerhörda förvåning dök 50% av bidragstagarna inte upp!!
  Hälften!
  Vad nu detta kunde bero på är okänt men en personlig gissning är att många permanent befann sig i annat land, att ett antal hade flera identiteter och då inte kunde visa upp sig i sina olika namn..
  Den lägenhet i Västertorp jag blev visad till där 17 personer uppgavs bo, men där aldrig någon uppehöll sig annat än den person som en gång i veckan ”hämtade posten” är ett annat exempel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: