Har Fredrik Reinfeldt blivit smygkommunist ?

På frågan om Fredrik Reinfeldt föredrar kommunisten Lars Ohly eller Sverigedemokraten Jimmie Åkesson, svarade han OHLY. Märkligt med tanke på att Jimmie Åkesson har ett förflutet som Moderat (MUF). (Ring P1 idag 17/8 kl. 0920, start 28:30).

Reinfeldt utmålade SD som ett främlingsfientligt och rasistiskt parti utan att framlägga några konkreta belägg.
En uppringare (Staffan Omberg ?) menade att det finns en omvänd rasism i Sverige, och att SD till skillnad mot Moderaterna, vill att alla ska behandlas lika inför lagen. Straffet blir som bekant lägre om offret är svensk och förövaren invandrare.

Det är bara invandrare (utomeuropeiska?) som enl. lagen kan utsättas för hatbrott, inte svenskar.
Reinfeldts högtravande tal om människors ”lika värde” haltar betänkligt. ”Positiv särbehandling” av en grupp är ju detsamma som att diskriminera en annan grupp. Hur Reinfeldt och den härskande klassen i riksdagen då kan tala om människors lika värde saknar all logik.

En eloge till programledaren Agneta Furvik som var neutral och lät alla komma till tals.

Reinfeldt och Borg ska på valturne.
På onsdag besöker de Nyköping, där de kommer att få ett ”varmt mottagande”  av sina rödgröna vänner.

Och den moderatledda Nyköpingsalliansen kommer att spricka när Miljöpartiet väljer att gå till sängs med de röda efter valet.

”Med en rödgrön majoritet kommer Nyköping kunna bli ett föredöme gällande mångfald, jämställdhet och integration” säger Niklas Franzén från Vänsterpartiet.
De struntar i den besvärande arbetslösheten i regionen. Och de vill ha fler, inte färre mångkulturella oroshärdar i landet.

//Elfyma+

6 Responses to Har Fredrik Reinfeldt blivit smygkommunist ?

 1. Göran skriver:

  Det där var ett riktigt stolpskott. Man kan inte hålla sig för skratt när man hör det Fredriks svar. Fredrik måste framstå som en riktig pajas för dem som står för en äkta moderat politik. De som inte trivs där, är dock hjärligt väkomna till SD och kämpa för ett sunt Sverige tillsammans med oss. Då kan fåntratten, i lugn och ro, fortsätta gulla med Ohly.

 2. Cavatus skriver:

  Ja, jag hörde också detta lågvattenmärke i radion i morse. Allas lika värde, heter det så tjusigt (som även Julia Caesar rubricerade en av sina krönikor), men sverigedemokrater och etniska svenskar ingår uppenbarligen inte i den gruppen. Det måste ha varit än mer knivigt för Reinfeldt när inringaren påpekade att Åkesson varit moderat! Listigt gillrad fälla. Måtte nu alla besvikna moderater gå över till SD.

 3. trorjaginte skriver:

  Varför kräver aldrig någon ett svar på vad det är som är rasistiskt i Sverigedemokraternas politik. Jag hade så gärna velat ha en debatt med vissa politiker och journalister.

 4. Ola Jennebrink skriver:

  Kul att du ger Agneta Furvik en eloge.Det är hon värd.

 5. […] Har Fredrik Reinfeldt blivit smygkommunist ? […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: