Lögnerna och påhoppen på SD fortsätter från Expressen.

”Vad Åkessons partikamrater har lyckats göra är nämligen något så sällsynt som att bygga en gräsrotsrörelse. I över 20 år har SD satt upp klistermärken, vikt flygblad, kopierat affischer och tryckt tidningar. De har jobbat hårt för att nå fram till fyraprocentströskeln.
Det är dags att erkänna det: SD:s framgångar handlar inte bara om att de säljer världens mest lättköpta budskap – att allt är främlingarnas fel – utan också på att de drivit tålmodigt folkrörelsearbete i en tid när de större partierna nästan givit den fronten förlorad.
Det är det som gör SD så mycket farligare än Geert Wilders. De är på väg att ta sig in i riksdagen utan Theo van Gogh-mord, utan att Pim Fortuyn har röjt väg för dem, utan att de existerande partierna givit dem ens lillfingret.”

Vi har drabbats av mord i mängder. Men det är vanliga medborgare som än så länge drabbats. SD politiker har blivit överfallna och kniv huggna, men som tur var har ännu ingen avlidit. Är det det Aron önskar?

Sedan har vi Sakine Madon som utan att tveka ljuger rakt av på ledarbloggen.

Fastemånaden inleds nu för många troende muslimer. Jag har aldrig fastat själv men känner många, släkt och bekanta, som firar ramadan. Om högtiden står för något så är det 1) att man bör vara en snäll och god människa, gärna EXTRA laglydig och from. Samt 2) att man ska hjälpa fattiga och tänka på dem som inte har det lika bra. Till och med ”värstingar” i problemområden håller sig särskilt mycket i skinnet.”

Josef Fransson har svarat Sakine och i princip dragit ner hennes byxor så långt det går.

För vad Aron och Sakine och de andra strutsarna missar är att det är inte hat som driver oss att jobba på. Utan det är kärleken till Sverige. Det land som vi själva växte upp i med låg brottslighet och en ärligare attityd. Men det kan de inte ta till sig för då faller deras rödvin/hasch flum politik sönder.

Varjager

7 Responses to Lögnerna och påhoppen på SD fortsätter från Expressen.

 1. Varg i Veum skriver:

  Jag kan lugnt påstå att jag aldrig sett några SD-klistermärken eller reklam i brevlådan. Jag råkade gå förbi SD-möte i somras dock. Jag tvivlar starkt på att det beror på SD´s hårda arbete att de är så stora (med all respekt för alla som jobbat hårt) utan jag tror att den bästa röstmagneten för SD är invandringspolitiken.

  Alltid lika intressant när politiskt korrekta söker syndabockar för sitt eget misslyckande.

  • TARZAN skriver:

   Det är ND som brukar sätta upp klistermärken – men SD delar säkert ut en halv miljon flygblad ett vanligt år. Jag har delat ut 300 flygblad i Roslagen föra veckan

 2. varjager skriver:

  7 klöverns enorma rädsla för att diskutera massinvandringen är den bästa valarbetaren. Men jag har sett en hel del folk som delar ut flygblad och informerar.

 3. TARZAN skriver:

  Jag läste papperstidningen idag och jag anser att han berömmer SD folk. Vi är en gräsrots rörelse och vi ger aldrig upp vi sak in i riksdagen. Ni vet väl att det är ytterst svårt att komma in i riksdagen – nu lyckas SD – kanske ND kommer in om 12 år….

 4. Bo skriver:

  Deras krystade förklaringar påminner om masken som vrider sig på metkroken. De kan inte acceptera att vanligt folk kan ha sunt förnuft och sympatisera med SD.

 5. UncleBob skriver:

  Jo, det stämmer så långt att väldigt många är intresserade av det valmaterial som SD delar ut.
  Vänsterextremisterna har nu kommit på ett sätt att ”bemöta” vår information som delas ut.

  http://sdlandskrona.blogspot.com/2010/08/vansterpartiet-i-landskrona-forfoljer.html

  Det roliga i sammanhanget var att de flesta resenärer totalt ignorerade de båda aktivisterna som skrek åt dem att ”kasta rasistpropagandan” i deras kartong.
  De som inte lydde deras order blev kallade ”rasister”
  Många var de som kände sig påhoppade bara för att de ville göra en egen bedömning av SD-kurirens innehåll.

  Flera av de förbipasserande sade till flickorna att de ”gjorde bort sig” genom sin aktion och bara spelade SD i händerna.
  Efter en timme tröttnade flickorna då de insåg att de framstod som de eviga förlorarna och lämnade platsen.

  I deras medhavda kartong som ställdes ovanpå en papperskorg, låg då fem (5st.)SD-kuriren som plockades upp och delades ut till dess att samtliga 300 ex. var slut. Fem stycken är ett ganska magert resultat för de odemokratiska vänsterextremisterna som haft så mycket besvär till ingen nytta.

  Men det var ju roligt att de så tydligt visade sin bristande respekt för demokrati och fri åsiktbildning.

  Efter att ha läst SD-kuriren inser vanligt hederligt folk att kommunisternas påstående att den innehåller ”hets mot folkgrupp” är fjantigt och desperat.

  SD-kuriren har aldrig blivit fälld för ”hets mot folkgrupp” så det påståendet är lika falskt som resten av vänsterpropagandan.
  Men vi tackar extremvänstern för hjälpen att värva nya väljare.

  Gör en insats för SD och anmäl dig som utdelare du också!

  mvh
  UncleBob
  Sd 2010!

 6. […] Lögnerna och påhoppen på SD fortsätter från Expressen. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: