Broderskapsrörelsen vill hindra utredningar av islamister.

Broderskapsrörelsen som vill ge islamister fri kort i Sverige försöker starta en kampanj för att Islamister inte skall behövas utredas. Då det är kränkande enligt Broderskapsrörelsen. De anser att det är kränkande för dem att hälsa på kvinnor. De anser att Lars Vilks är kränkande. Men de gillar DO. Jag vill bara belysa deras tomhet med ett par rader ur deras egna hemsida.

”Man vänder sig också kraftigt mot all form av särbehandling av människor av religiösa skäl, till exempel rätt att vara ledig för fredagsbönen eller rätten till koscher- och halalslaktat kött.
Diskrimineringen av muslimer handlar framför allt möjligheter till jobb och bra bostäder.
I dag handlar det framför allt att Sverige ska bli ett mångkulturellt samhälle och rymma rikedomen också hos katolska, ortodoxa, judiska och muslimska bekännare.
DO Katri Linna har beskrivit islamofobin som det största hotet mot den svenska demokratin. Europarådets MR-kommissionär Thomas Hammarberg ser islamofobin som det största minoritetshotet i Europa.”

Vilken rappakalja, de är farliga för vårt land. De är villiga att ge upp alla rättigheter för att vinna röster inför valet 2010.

Varjager

3 Responses to Broderskapsrörelsen vill hindra utredningar av islamister.

 1. Blodsven skriver:

  Katri Linna är ett av det största hotet mot svenska folket skulle jag påstå. Den andre idioten i EU är bara en tillsatt pappfigur som fått ett superjobb som går ut på att slicka arsel bland PK-idioterna i EU…

 2. Göran skriver:

  Svenska kyrkan har tappat det kristna budskapet. Att hjälpa en förtryckar-religion som Islam, där man ägnar sig åt kvinnoförtryck och hedersmord, då har man definitivt spelat färdigt i rollen som budbärare av den kristna kärleken. Att komma med åsikter och pekpinnar stick i stäv mot både religion och folkvilja resulterar tveklöst i ett fortsatt högt medlemstapp.
  Med kyrkans policy av i dag rekommenderar jag varmt var och en att lämna den för gott. Jag har själv lämnat den just av den anledningen.

 3. Bengt Lundström skriver:

  … själv gick jag ur Svenska Kyrkan redan för 5 år sedan p.g.a. att Biskop Hammar började att gulla med muslimer. Det jag sparar i kyrkoskatt skänker jag till välgörande ändamål. / agnostiker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: