Gothia cup visar upp mångkulturen i vardagen.

Irakiska fans stormar planen och misshandlar IFK Göteborgs U-16 lag. Media försöker med en gång lägga över skulden på IFK Göteborgs spelarna.

”Enligt GT:s källor ska planinvasionen ha börjat när en IFK-spelare gjort en obscen gest mot den irakiska klacken samtidigt som han kysste klubbmärket.”

Jadå är ju allt okej, det är inga bekymmer att storma planer och misshandla motståndare när de kysser sitt klubbmärke. Detta hån mot det förlorande laget att man kysser sitt eget klubbmärke.

”Här attackerar drygt 300 irakiska fotbollsfans IFK Göteborgs 16-åringar under Gothia Cup – i direktsändning på Viasat Fotboll.
Med sparkar och slag misshandlas ungdomsspelarna efter matchen mot Al Madina på Heden.
I natt höll IFK Göteborg krismöte på Kamratgården. ”

Vardagen i Sverige på alla sätt och vis. Mångkulturen har alltid en hel drös med reportrar som försvarar uppträdandet!

Varjager

Uppdatering:Hur kommer det sig att IFKs spelare är belagda med munkavel efter attacken? Är detta ytterligare ett tecken på att det var ett rent överfall…..

7 Responses to Gothia cup visar upp mångkulturen i vardagen.

 1. Göran skriver:

  Ett fiasko för mångkulturen – men en glädjens dag för oss med andra åsikter.

  Hur kan någon vara så infernaliskt dum att man röstar fram partier, där konsekvensrna uteslutande medför ett oönskat parasitera på våra skattepengar?
  Vi svenskar borde ha andra, viktigare och mer behjärtansvärda, verksamheter att lägga pengar på. Blod är nämligen tjockare än vatten.

  Jag skulle önska att politiker och andra ansvariga hade förstånd att gynna svaga grupper hos den svenska befolkningen, i stället för att mata ett växande problem i mångmiljadklassen med allt fler skatte-miljarder. Miljarder som rätterligen är våra.

  Det här slutar inte lyckligt. Varför skall vi svenskar böja nacken inför den utvecklingen?

  • tvaerbalken skriver:

   Mångkulturen visar upp hur fantastisk den är. Visst är den underbar. När man fritt fram får misshandla dessa menlösa jävla svenskar. Svennejävlar. Dom betalar ju oss tom för att misshandla dem – indirekt. Dom stackars jävlarna, dom fattar ju inte bättre och vi skrattar åt dem. Allahu akbar.

 2. […] begångna av invandrare, får nyheten en självklar topplats. Men de är inte ensamma, här är ett annat exempel. Överallt lyfter Sveriges alla smånassar nästippen och vädrar morgonluft. Jag är inte […]

  • varjager skriver:

   När man går in på denna bloggen som pingar till inlägget blir man nästa rörd. Han har redan nazifierat Varjager bloggen och stämplat oss som mörker män. Man kan inte annat göra än att lyfta på hatten och hylla en sådan tom människa. Humanist? Nä nä, en förnekare av verkligheten och sanningen.

   • Blodsven skriver:

    Fåntratten har dessutom mage att kalla den som kritiserar detta sinnessjuka beteende för smånassar! Just dessa självutnämnda, självgoda ”humanister” är ett lika stort problem som den idiotiska invandringspolitiken. Att få ett praktarsel som dessa att erkänna ett misslyckande, är lika enkelt som att få en muslim att äta knaperstekt fläsk…

 3. Göran skriver:

  Blodsven

  Det där med knaperstekt fläsk var bra. Det har vi skrattat gott åt.

  Mvh Göran

 4. Bengt skriver:

  Mona Muslims hyllade berikare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: