Norsk TV talar klarspråk om våldtäkter.

Uppdaterad 23/7-10 med fler länkar

Norsk Polis har gått igenom de 3 senaste årens överfallsvåldtäkter i Oslo. Samtliga 41 anmälda överfallsvåldtäkter hade  utförts av icke-västliga invandrare, vanligen asylsökande unga afrikaner och kurder.
Överfallen kännetecknades av stor råhet och grovt kvinnoförakt. Kvinnorna fruktade för sina liv.

Inga överfallsvåldtäkter hade under denna period utförts av norska gutter, trots att de fortfarande är i majoritet i Norge.
Polisen säger i intervjun med NRK att de vill satsa på förebyggande åtgärder.
Huruvida de asylsökande unga männen (de kallas barn i Sverige) skulle kastreras eller utvisas framgår inte av intervjun.

De som söker asyl i Sverige torde ha samma kvinnosyn som de som söker sig till Norge, men det struntar de svenska (och norska) feministerna i  med Gudrun Schyman i spetsen. De har siktet inställt på styrelserummen för sig och sina redan välavlönade medsystrar. (Den högst betalda verkschefen är kvinna. Den högst betalda polischefen är kvinna. Den högst betalda fackpampen är kvinna.)

Det löser förvisso problemet för de inkvoterade kvinnor som får åka direktionsbil. De övriga riskerar även i fortsättningen sina liv på gatorna i det mångkulturella Norge och Sverige. Det gäller dock ej Fi:s Gudrun Schyman och MP:s Yvonne Ruwaida som alltid tar taxi för att slippa konfronteras med den verklighet de varit med om att skapa.

Är inte trygghet på gatorna viktigare än kampen om taburetterna för de redan priviligierade överklasskvinnorna ?
När får vi höra svenska media och svensk polis tala klarspråk ?

//Elfyma+

4 Responses to Norsk TV talar klarspråk om våldtäkter.

 1. Göran skriver:

  I det offentliga Sverige vill man inte höra på sådana sanningar, som att vissa invandrade grupper står för de flesta våldtäkter. I stället för att gå ut med sanningen, som man gjort i Norge, väljer man heller att hålla tyst med risk för att många svenska tjejer råkar illa ut. Observera att det bara är en del av det pris, vi tvingas betala för det oönskade mångkulturella samhällets okontrollerade utbredning i landet. Resultatet är oundvikligt – vi betalar för vår egen undergång.
  Efter beaktande av alla sunda principer, devalverar ruttenheten värdet av det samhället till noll och det har därmed förlorat sitt existensberättigande.

 2. Blodsven skriver:

  Klockrent Göran! Elfymas analys av tokfeministerna med pissruskan Gudrun i spetsen är dessutom lysande…

  • Göran skriver:

   Tack Blodsven!

   Det känns alltid bra med lite support i ryggen. Det stärker mig i min absoluta övertygelse om mångkulturens svaghet visavi det homogena samhället med alla dess fördelar. Fördelar som nu tyvärr efter hand går förlorade.

   Enade vi står – söndrade vi falla. Det talesättet är absolut något att tänka på nu inför valet i höst. Rösta för det homogena Sverige – rösta nationellt!

 3. […] 23/8-10: Norsk TV talar klarspråk om våldtäkter. Gudrun Schyman struntar i vanliga kvinnors […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: