Verkligheten utanför Almedalen

Uppdaterad 29/7-10 (Jimmie Åkessons torgtal)

Vi har nu till leda hört alla PK-partier bjuda över varandra i satsningar på äldreomsorgen- man kan tro att partiledarna blivit kommunalpolitiker i sin jakt på väljare.
Men verkligheten ute i kommunerna talar ett annat språk än politikerflosklerna i Almedalen.
Det är omsorgen om de skäggiga barnen som prioriteras, helt i enlighet med regeringens och oppositionens krav på kommunerna.

Kungsbacka kommun fick den strålande idén att placera sju skäggbarn i ett gruppboende mitt i Pölagårdens äldreboende i Åsa.

Men pensionärerna – tydligen av den gamla stammen som kommer ihåg svunna tider då man fick föra sin egen talan – samlade sig till en massiv protest, och lyckades få kommunen att ändra sina planer.
Så nu blir det någon annans bekymmer. Kommunen tittar på andra alternativ, enligt förvaltningschefen Staffan Hallström” (PI).

Kungsbacka kommun är ingalunda ensamma om att prioritera de skäggiga barnen framför sina egna kommuninvånare.
Fler exempel: Valdemarsvik och Västerås.

Verkligheten utanför Almedalen.

Kommentar:
Efter valet prioriteras som vanligt invandringen, biståndet, finkulturen, partistödet, presstödet och pengar till dubiösa ”kulturföreningar”, samfund och religiösa friskolor.
Inget av de nuvarande riksdagspartierna vill ha någon förändring.

I landet som värnar om yttrandefriheten (i andra länder) tillåts ingen annan verklighetsuppfattning och prioritering. Oliktänkande ska tigas ihjäl eller stoppas till varje pris, måhända efter bolsjevikisk förebild.
Även Svenska Kyrkan deltar i denna demonisering och häxjakt på oliktänkande.

Valrörelsen kommer att bli ett rejält sömnpiller. Vi kommer att matas med PK-partiernas floskler och illa underbyggda löften (som ska genomföras  ”i mån av ekonomiskt utrymme i framtiden”) tills vi storknar.
Vad är detta om inte ren och skär populism ?
Riksdagspartierna är till förväxling lika efter att alla har utropat sig till ”välfärdspartier”.
Vi har bara 2 verkliga  alternativ att välja mellan.
Mer av det politiskt korrekta – eller nytänkande utan verklighetsförfalskning.

Alternativet till etablissemangets rosévinsindränkta budskap:
29/7-10: Jimmie Åkessons torgdal i Visby (YouTube del1 och del2).

//Elfyma+

4 Responses to Verkligheten utanför Almedalen

  1. […] Verkligheten utanför Almedalen […]

  2. eric trump skriver:

    Oops it was overlooked. Thanks 🙂

  3. Göran skriver:

    Naturligtvis är det så när det gäller de fem punkterna i artikeln, att någon i en nära framtid drastiskt tvingas göra något konstruktivt. Denne någon lär i varje fall inte finnas bland de sju riksdagspartier De som nyss lögnaktigt spytt ur sig sitt ofinansierade valfläsk i Almedalen. Från dem har vi inget att förvänta oss. De tog inte ens upp den viktigaste frågan i svensk politik. Eller det som borde vara den viktigaste frågan i svensk politik, nämligen den konkursskapande mastodonta invandringen. I den ödesfrågan får väljarna fortsätta att sväva i ovisshet. Den stora frågan blir då osökt om det kommer att finns ett utrymme för pensioner och välfärd i ett framtida mångkulturellt Sverige. Risken är allt för uppenbar att det utrymmet kommer att ätas upp av en aldrig sinanade tillströmmingen av nya bidragshungriga aspiranter på svenskt PUT och ett ev. medborgarskap. PUT är ett guldkantat papper och hårdvaluta i tredje världen.
    Det är det frågan gäller vid ödesvalet i september. Inte några enstaka miljarder hit eller dit. Vi har under årens lopp hunnit med att bränna tusentals miljarder på en oansvarig migrationspolitik, ett s.k. flykting- jippo, till ingen nytta. Tänk därför noga på vem ni väljer att lägga er röst på vid det kommande valet.

  4. […] Verkligheten utanför Almedalen […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: