Hofors får en Guldstjärna.

Bloggen fick ett tips om denna artikel. Man undrar snart hur mycket mer korrekta kommunpolitiker det finns? Finns det ingen hejd på slösandet av skattemedel? Dessutom är det väldigt mycket framåt anda i dessa käcka barn.

”Mohamed Houssein Mohamed, 16, från Somalia berättade, på svenska, att han bott i Sverige i fem månader och att han redan hunnit bo i flera svenska städer, senast i Hudiksvall. På dagarna läser han svenska och kollar på fotbolls-VM, där Brasilien är favoritlaget. Planerna för framtiden är utstakade.

Jag vill bli ingenjör och bo i Malmö, berättade han.

– Killarna är väldigt målinriktade, vill studera och är inte intresserade av att stanna i Hofors i något försörjningsstöd. De vill vidare helt enkelt, sa föreståndaren Niclas Löfgren.((Precis som alla de andra.Ex Skuggan,klart de är målinriktade, de vill få uppehållstillstånd se de kan leva livet grattis.)”

Varjager

One Response to Hofors får en Guldstjärna.

  1. Bengt Lundström skriver:

    Finns det någon som går på det här? Kan den 16-årige somaliern redan läsa? Det krävs av normalbegåvade 12 år innan gymnasiekompetens uppnåtts. Vem skall försörja honom under tiden, – Niclas Löfgren? Innan 12 år förflutit så har han nog skaffat sig fru(ar) och flera ungar. Man behöver faktiskt inte vara utbildad för att föröka sig, – det klarar t.om. bakterier!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: