Svenska kyrkans man Koskinen gör en ”syndikalist” och försöker hindra demokratin .

Det verkar som om kyrkan inte står för en demokratisk värdegrund. Då deras man i Visby försökte avbryta och störa SD möte.
Tänk vad snabbt ”demokratin” faller då de ”rättfärdiga” anser sig kunna göra va de vill. Men kyrkan som redan sjunkigt djupt, sjunker nu ännu djupare.
Det var länge sedan folk blev rädda för att prästen hotade med helvetet för folket.

”Det var när SD:s partisekreterare Björn Söder precis hade inlett ett debatt med kristdemokraten Rolf Tufvesson om kultur och integration som Lennart Koskinen kom till platsen och gick fram till Björn Söder. Flera Sverigedemokrater föste då bort biskopen från platsen. Säkerhetspolisen var snabbt på plats och upplyste Koskinen om att partiet faktiskt har tillstånd att få hålla sitt möte på platsen.”
Varjager

One Response to Svenska kyrkans man Koskinen gör en ”syndikalist” och försöker hindra demokratin .

  1. Maja Dacke skriver:

    Det är ont om demokrater i Sverige idag och ibland händer såna här saker. Koskinen har väl gått med i S/M Brödraskapet och försökte här göra en insats för sina muslimska föreningsbröder. Efter att ha sett bilden på honom i SvD kan man undra om värmen stigit honom för högt i huvudet.

    Eller … det kan väl inte ha varit så att någon lurat i honom av den drycken, som danska EkstraBladet tycker att Systembolaget ska plocka bort från sina hyllor. Samma giftiga smörja som Aftonbladets ledarskribent använde sig av häromdagen när AB rasistförklarade hela Danmark.

    Så illa får vi verkligen hoppas att det inte är inom hela den svenska prällekåren – hur det är med ledarskribenter och likasinnade vet vi ju redan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: