Hur man försvarar hotet mot demokratin i samma meningen som man varnar för hot mot de som utför hotande….

Försök få ihop vad P-O Flodström menar?

”Affischer med bild, namn och adress på en 16-årig pojke har satts upp på flera platser i Gävle. Han anklagas för att ha krossat rutor på Sverigedemokraternas lokaler. Bakom affischerna står gruppen Anti-Antifa, skriver Arbetarbladet.
På affischerna anklagas också P-O Flodström (V) som sitter i kommunfullmäktige i Gävle för att uppmuntra syndikalister att sabotera för Vänsterpartiets motståndare. 16-åringen är medlem i det Syndikalistiska ungdomsförbundet.
– Det är smutskastning och ett hot mot demokratin, säger P-O Flodström till tidningen.”

Vad menar han? När 16 årige Adam går ut och erkänner att han krossat rutorna, är det då inte han som är hotet mot demokratin kan man tycka? Men nej då, någon har publicerat hans bild på internet. Då är det ett hot mot demokratin. Men våld och hot mot SD är inget hot mot demokratin. Aftonbladet är riktigt nere i sörjan med denna snyftar politiks korrekta versionen. Prata om dubbel moral och hyckleri från vänsterns sida. Samt medias.

Varjager

3 Responses to Hur man försvarar hotet mot demokratin i samma meningen som man varnar för hot mot de som utför hotande….

  1. Kafka skriver:

    Aftonbladets artikel är skriven av TT. LO och arbetarrörelsen skjuter sig själva i foten när man tillåter publicering av artiklar som hetsar mot rättssamhället och den politiska demokratin.

  2. Stormsvalan skriver:

    Arbetarrörelsen sköt sönder sina fötter redan för länge sedan. Så ett fotskott mer eller mindre saknar betydelse för dem.

  3. Gustaf Redemo skriver:

    För en gångs skull håller jag med. AFA och liknande organisationer är ett hot mot demokratin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: