Hur urvattnat användningen av rasist blivit.

Mantrat har upprepats och upprepats. Är du inte älskare av mångkulturen så är du rasist! i DN i dag kom beviset.

”Migrationsverket ska utreda om en handläggare kan jobba kvar, sedan han gjort Facebook-inlägg som kan uppfattas som rasistiska.
Handläggaren gjorde flera inlägg efter upploppen i Stockholmsförorten Rinkeby i början av juni. Han skrev bland annat: ”Kan ingen ansvarig skicka dessa förstörande element från Rinkeby med rötterna i andra länder hem till sina mor- och farföräldrar för att lära sig lite ödmjukhet?”
Handläggaren säger till Ekot att han inte anser att inläggen är rasistiska, och att han alltid gjort korrekta bedömningar i sitt arbete.”

Nu vill jag att alla experter kliver fram och förklarar det rasistiska i detta inlägg…………

Den Politiskt korrekta sjukan har spridit sig så långt in i vårat samhälle att det bara ett ord eller en antydan som  behövs för att PK folk skall skrika rasism!

Varjager

4 Responses to Hur urvattnat användningen av rasist blivit.

 1. Varg i Veum skriver:

  Ja, så tragiskt är det. Det intressanta med den politiska korrektheten i Sverige är att det oftast är etniska svenskar som reagerar på dylikt. Denna person gör tolkningen åt alla som i teorin kan känna sig kränkta, inte de själva.

  Det är lite som forna tiders byamentalitet. Då satt skvällerkärringarna och skvallrade över någon medmänniska och bestämde hur denne skulle känna.

 2. elfyma+ skriver:

  Etablissemangets angreppet på handläggaren kommenterades idag av flera personer i Ring-P1 kl.09:20.(Start 15:10)
  Det började med en PK-nisse som i god Sovjetkommunistisk anda ville att handläggaren skulle sparkas för sina privata åsikter.
  Sedan ringde åldermannen Albert Kronberg från metropolen Nyköping (han kom själv hit som riktig flykting) och läste lusen av etablissemanget.

 3. Egon skriver:

  Konstigt att fler och fler röstar på partier som Svenskarnas parti (www.svenskarnasparti.se) när man inte ens kan kritisera kriminella utan att kallas rasist…

 4. niklasp skriver:

  Detta är så ingrott. Har debbaterat med familj som är renodlade folkpartister samt socialdemokrater, det är hjärntvätt utan like. De kan jämföras med riktiga galningar då det var disskussion kring invandring. Bara man nämnde något som inte var politiskt korrekt så var det nästintill att man inte var välkomen längre av dessa och de var de närmaste inom släkten som man pratat med om allt. Men då det kom till invandringen så var man fascist och blev utslängd, jag blev utslängd av mina närmaste då jag kom med saklig kritik. Så kontentan är att folket samt dina närmaste är fullständigt hjärntvättade. Det går inte disskutera alls om invandring även om det kostar miljarder som kostar äldrevård osv. Svenskar verkar vara too long going in the brainwasch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: