Södertälje och dess mångkultur.

2 män sköts ihjäl, nu varnar Kommunstyrelsens ordförande i Södertälje Anders Lago (S). För nya våldsdåd. I DN läser vi.

”Arbetslöshet och utanförskap spelar de kriminella gängen i händerna. Anders Lago säger att kommunen har satsat mycket på att försöka stoppa nyrekryteringarna bland ungdomar, men att det behövs fler poliser och att det tar för lång tid att utreda brotten.
Samhället måste sätta in rejäla resurser, uppenbart har det vi gjort hittills inte räckt till. Jag är oroad även i ett större perspektiv att det kommer att bli likadana gäng uppgörelser här som vi sett i Malmö och Göteborg.”

Sätt nu de uttalandet i perspektiv med vad Expressen skriver.

”Fotbollsstjärnan Eddie Moussa, 26, och hans 40-åriga bror mördades natten till torsdagen på en spelklubb i Ronna i Södertälje. Ytterligare en man, 51 år gammal, skottskadades.”

Hmm, vilken del av utanförskapet syftar Anders Lago på? För det var ju Hr Lago själv som sade att Södertälje var bäst i världen på att integrera??? Eller menar Anders Lago att fotbolls spelaren var kriminell?

Men men där ser man.  Är detta nu förtal undrar jag?

Varjager

3 Responses to Södertälje och dess mångkultur.

  1. Göran skriver:

    Det här suspekta systemet, med impoterade bidragstagare och kriminella, har svenska folket röstat fram vid val efter val. Nu har de äntligen fått det de strävat efter och får nu med all rätt också vara med och ta konsekvenserna. Tyvärr åker vi som är motståndare till mångkulturen också på att städa i den här skiten
    Passa på och njut nu medan ni kan, för den tid kommer då det mångkulturella samhället tillsammans med sina blåögda politiker förpassas till historiens skräphög. Den dag detta inträffar lär förhoppningsvis inte bli nådig.

  2. Christian skriver:

    Mmmm, visst är det härligt med mångkultur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: