Det nya Sverige och dess fina ”mångkultur”.

Skottlossning och mord är vardag. Misshandelsfallen läggs på hög. Man känner att kanske var det bättre för då vi hade ett ledarskikt i Sverige som brydde sig om Svensken. Nu har vi Måna, Ryggradslöse och Virriga Mud.

”Fredrik Reinfeldt har exempelvis sagt att ”ursvenskt är bara barbariet”, Maud Olofsson att ”det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige”, och Sahlin själv har utbrustit avundsjukt om andra folk att ”Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.””

Med detta tror folk att de skall kunna minska brottsligheten och massinvandringen? Rösta på SD även om ni inte tror på allt de gör. Utan för att sanningen och siffrorna som alltid göms äntligen skall synas. Vad stolleriet med massinvandringen och dess följder kostar oss varje år. Propaganda kampanjen går på högvarv mot SD. Dilsa Demirbag-Sten letar efter saker att konstant klaga på. Men hon får in en sak i sin artikel som är bra. Hon tänkte nog inte själv på hur bra det låter ens.

”Sverigedemokrater anspelar på drömmen om ett Sverige som vi och hela världen minns med beundran. I tider präglade av oro, konflikter och politiska kortsiktiga utspel är fältet öppet för dem som erbjuder tydliga alternativ. SD erbjuder en vision till skillnad från de etablerade partierna.”

Varjager

4 Responses to Det nya Sverige och dess fina ”mångkultur”.

 1. Urban skriver:

  Nu har media en möjlig lösning till de problematiska faktum att de personer i Malmö som skjuts har invandrarbakgrund. Det kan finnas en skånsk laserman.
  Vilken genialiskt idé. Naturligtvis är det en svensk som hatar utlänningar som är skyldig. Att det inte skulle vara en svensk som är skjuter invandrare är ju orimligt?

  http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2042059/tva-man-skots-i-malmo-i-natt

 2. varjager skriver:

  Medias uppfinningsrikedom då det gäller att hitta rasism är oändlig!

 3. TARZAN skriver:

  Jag tycker att hon skriver i sin sista rad i artikeln att multi kulti inte fungerar och till slut kommer vi alla att förlora.
  Så tycker jag också,!!!!!!

 4. Cavatus skriver:

  Vem vet, islossningen kanske är på g, när Dilsa kan skriva så vackra ord om SD. Givetvis måste hon säga något nedsättande i något annat stycke, men det hör liksom till medlöparjournalisternas ”hederskodex”, annars får de ju inte vara med vi köttgrytorna. Nä, tacka vet jag Julia Caesar, som levererar sanningar som skulle få den mest arroganta journalist att kippa efter andan. Hennes nya krönika igår handlar om bedrägeribarnen.

  http://www.korta.nu/jc

  På ovanstående länk kommenterar hon även de spekulationer som är i svang om vem som döljer sig bakom pseudonymen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: