Det finns inga förtryckta kvinnor i islam. Säger Maria Wetterstrand.

Man kan undra vad hon mer anser om islam? För hon är inte pigg på kristna grupper som anser att homosexualitet är fel. Men inget om islam. Saxar lite ur artikeln för att ni skall få ett snabbt läge.

”Kristna ungdomsorganisationer  granskas extra under sommaren av Ungdomsstyrelsen. Frågan är om deras syn på homosexuella gör att de inte kan få statsbidrag.
Ska religiösa organisationer deklarera att de accepterar homosexuella för att få statsbidrag?
– Det är rimligt att vi ställer krav på icke diskriminering på de organisationer som får statsbidrag. Det bästa vore om man försökte ha en dialog med organisationerna så att man får en lösning som alla tycker känns bra.
Maria Wetterstrand tror att det är få homosexuella som går med i föreningar som inte accepterar dem och att frågan därför inte är så stor. Även religiösa grupper tycker hon målar upp det till en större sak än det skulle behöva vara.

Vi har fördomen att kvinnor i muslimska familjer är allmänt förtryckta. Om man anser det får man väl polisanmäla dem, eller anmäla till socialtjänsten. Jag tror inte att det är så.”

Så med Marias sätt att se på saker och ting så är det inga problem att homosexuella mördas av islamister? Kvinnor som tar av sig burkan och lever västerländskt och mördas finns inte? Så vad är Miljöpartiets gnäll på SD för? Om inte MP medlemmar går med i SD så är det ju inget problem. Enligt hennes sätt att se på världen är det inga problem…..Men jag vill påvisa hennes politiksa ståndpunkter.

”Vad har MP för mirakelkur för att locka unga väljare? Vad kan du lära ut till andra politiker?
– Modernisera politiken.
Hur gör man det?
– Man är öppen för nya strömningar. Det kan man nog vara oberoende av vilken ideologi man har. Sedan ligger våra frågor i tiden.”

MP har verkligen tagit till sig den nya ”ideoligin” Islamism.

Varjager

4 Responses to Det finns inga förtryckta kvinnor i islam. Säger Maria Wetterstrand.

 1. TARZAN skriver:

  Hon tror inte att det är så att musse kvinnor är förtryckta – det är för att hon inte vill se det –
  för då måste hon ta ställning – ett
  inte alltför ovanligt beteende.
  Maria Snatterand ser hör eller varken – hon är som en blind höna !!!

 2. Katinka Glahd skriver:

  Turbotruten Snatterstrand har avslöjat sitt vidriga folkförrädaransikte.Hon är en kretin som likt en äggsjuk höna, kacklar rätt ut i luften.Har precis sett ett program om Knut Hansum. De båda är av samma mått och sprungna ur samma dynggrop. Nämnligen landsförrädarens stinkande,ruttna avskrapsgrotta under stenarna.
  Gör allt för att hålla denna stalag-Elsa ute ur Riksdagen den 19 sept.
  Fru Goebbels hade en ärligare och finare framtoning än denna hydra,som salivspottande blänger in i tv-kameran och hotar oss som inte tycker som henne!
  Hennes dag kommer! Måtte hon svänga bra i vinden,där hon dansar!!
  En dag tar vi dem! Eja vore vi där!

 3. Bengt Lundström skriver:

  Röstfiske pågår… En röstsedel luktar inte. Och det märks ju inte på röstsedeln om den röstberättigade är mer eller mindre sinnessjuk, kriminell, eller t.o.m. potentiell terrorist. Representanter för de nuvarande Riksdagspartierna slår bara vakt om sina särintressen.

 4. soli01 skriver:

  Hon är en nickedocka. Titta hur hon stirrar in i kameran och samtidigt nickar med huvudet. Jag har svårt att inte dra på mungipan. Bara munväder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: