Avskaffa pensionärernas rösträtt !

Länk uppdaterad 22/7-10.
”Man ska ta bort pensionärernas rättigh…rösträtt. Jag tror att när man blir pension man ska automatiskt bli av med sin rösträtt. För man blir konstig i hjärnan på riktigt, en vetenskaplig fakta. Man kan rösta på fel partier”, säger iraniern Akbar Jadidi från Göteborg på stapplande svenska i RingP1. (Ny länk till YouTube).

Jadidi tillägger: ”T.ex i Sverige är pensionärerna mest av dom röstar på rasistiska och invandrarfientliga partiet. Och jag var själv i bastut nångång och det var en gammal gubbe där som sa att han får för lite pengar på grund mig. Att jag får hans.., kostar för mycket i samhället. Och jag tycker att dom inte ska få rösta faktiskt. Det är bättre för samhället och samhället mår bättre”.
Programledaren Täppas Fågelberg hummar instämmande under samtalet och avslutar med -”jag förstår”.

Reaktioner på iranierns inlägg.
Pensionären Sven Åke Karlsson från Karlstad läxar upp den politiskt korrekte Täppas och frågar varför han inte ställde kritiska frågor till uppringaren (Podradio, start 07:00).
Sonja Persson från Södertälje undrade bl.a om invandrare, som inte är vana vid demokrati, som bara röstar på egna släktingar, eller som säljer sin röst ska ha någon rösträtt (start 13:25).
Invandraren Meran Estefano, som själv jobbat inom äldrevården, krävde att Jadidi skulle be om ursäkt för påståendet att svenska pensionärer är rasister.
Jimmy Isaksson,Rättvik  ansåg i likhet med Jadidi att pensionärer inte ska någon rösträtt (start 31:00).
Jadidi ringer senare (start 33:20) och säger sig vara kränkt av kritiken mot hans förslag.

Kommentar:
Antidemokraten Jadidis problem är de friska yngre pensionärerna som kan ta sig vallokalen för egen maskin utan S-märkt överrock från Kommunal. Vårdbehövande pensionärer och senila får kommunalarnas  hjälp att rösta ”rätt”. (Fusk med budröstning).
Även sk. ”antirasister” (CMR) hjälper till med röstningen. Dessa antidemokratiska, förment ”ideélla”, organisationer finansieras med skattemedel.
CMR:s ordf. är Mariam Osfan Sherifay. I ledningen sitter även minister Nyamko Sabunis farbror Mkyabela Sabuni.

Vad säger PRO, SPF, SPRF och SKPF som officiellt är partipolitiskt obundna, men som ofta leds av avsuttna politiker ?
Får man som pensionär och medlem rösta ”fel” ?

Fakta: Rösträtten i Sverige.
Man behöver inte längre kunna svenska, känna till något om Sverige, betala skatt eller vara svensk medborgare för att få rösta i kommunal- och landstingsval. Vi har fått ett samhälle där röster kan köpas för pengar eller med löften om särlagstiftning och privilegier för den egna gruppen. Adelns privilegier har ersatts av privilegier för olika ”minoriteter” grundad på en Diskrimineringslag som diskriminerar majoritetsbefolkningen.

//Elfyma+

8 Responses to Avskaffa pensionärernas rösträtt !

 1. World Traveller skriver:

  Vi ar val allaredan dar eftersom valfusket ar sa omfattande. Pensionarer mister sin rostratt, sen blir det svenska kvinnor som mister sin rostratt och sa smaningom svenska maen.

 2. Bengt Lundström skriver:

  Det finns individer som aldrig borde ha blivit födda! Vad har denna Hadidi kostat Sverige? Går han fortfarande på socialbidrag? Pensionärer som jobbat i decennier betalar faktiskt skatt på sin pension, som är en innestående lön, och t.o.m. mera än de som arbetar(räknat på samma inkomst). Eftersom den pågående Grundlagsändringen och betydelsen av medborgarskap är på väg att avskaffas(?) i Sverige, så kunde man väl tycka att också alla de som inte arbetar utan att vara sjuka, (och därmed inte bidrar med något finansiellt överskott till samhället) inte heller borde ha någon rösträtt? Och detsamma borde väl i synnerhet gälla alla dem som sitter i fängelse för brott de begått och som bara är tärande? Och hur är det med rösträtt för nolltaxerare och / eller dem som bara lever på bidrag och därutöver jobbar svart?
  Erinrar mig att det ”i forna dagar” för vissa typer av kriminella kunde utmätas ett straff (utöver straffarbete), som kallades ” Förlust av medborgerligt förtroende”, vilket innebar Fredlöshet d.v.s. att man inte hade några som helst rättigheter eller någon möjlighet att få hjälp från samhället. – Det kanske kommer igen?

 3. Rallykalle skriver:

  Jävlar vad jag blev förbannad! Vad har detta blattesvin för existensberättigande i Sverige? Spöa upp skitstöveln och släng ut honom ur landet.
  Jag har jobbat över 40 år och betalat oanständiga summor i skatt, närmast att beteckna som rån, plus den delen som tas undan och ska täcka min pension om fem år, och så har ett kryp, en kackerlacka, som lever på de bidrag som jag med min skatt betalar, mage att hävda att mina rättigheter ska tas ifrån mig!
  Än så länge har jag mina kroppskrafter kvar, och mitt basebollsträ är varmt.

  Akbar Jadidi i Göteborg. Se upp, en vacker dag kanske det står ett gäng pensionärer framför din dörr! Ditt svin!

 4. xmaverickx skriver:

  De svenska pensionärerna,av vilka de flesta har röstat fram dagens politiker i de 7-kas gäng,har grävt sin egen och vår grav,tack så mycket!
  Först kom de och tog sverigedemokraterna,men jag opponerade mig inte för jag är ingen sverigedemokrat.
  Sedan kom de och tog kvinnorna,men jag opponerade mig inte,för jag är ingen kvinna.
  Sedan kom de och tog pensionärerna,men jag opponerade mig inte,för jag är ingen pensionär.
  Sedan kom de och tog mig,och då fanns där inte längre någon som kunde opponera sig.

 5. Alvin Stoltz skriver:

  Ja, rallykalle, det är hårda bud!!

 6. […] Avskaffa pensionärernas rösträtt ! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: