Kriget mot Sverige fortsätter.

Eller hur skall man annars beskriva nattens händelser? HD.se Kan någon säga bakhåll?

”Malmö.  En hög med däck vid Möllevångsskolan brann i går kväll med öppna lågor. Räddningstjänsten ryckte ut och kunde snabbt släcka elden. När den var klar utsattes både brandpersonal och tillkallad polis för stenkastning. Stenkastarna siktade dock dåligt och inga personer skadades, rapporterar lokala medier.”

Stadsbuss beskjuten.

”Det var strax efter ett på natten mot tisdagen, som stadsbussen kom åkandes från Lindängen. I bussen befann sig busschauffören och passagerare. När bussen körde på Munkhättegatan, cirka 30 meter innan Tornfalksgatan, small det plötsligt till på rutan vid framdörren. Två smällar till krossade ytterligare rutor på sidan av bussen.
– Det bröt ut panik på bussen. Chauffören körde vidare och stannade till vid Triangeln. När polispatrullen kom till platsen hade passagerarna redan gått ur bussen, säger Anders Kristersson, inre befäl vid Malmöpolisen.
Glasrutorna i bussen består av tre lager glas. Det var det första lagren på rutorna som krossades. Polisen misstänker därför att skotten kom från ett vapen med mindre kaliber.
– Någon har skjutit mot bussen med ett skjutvapen. Vad det är för vapen vet vi inte riktigt. Men gärningsmannen utsatte både passagerare och chaufför för fara, säger Anders Kristersson.”

Ingenstans debatteras detta av våra politiker i 7 klövern, ingenstans.

Varjager

6 Responses to Kriget mot Sverige fortsätter.

 1. jgarn skriver:

  Vad skall vi med ett försvar till som inte försvarar oss?

 2. TARZAN skriver:

  Så mycket galenskaper och brottslighet i MALMÖ.
  Bli inte förvånade ifall SD får över 10 % där ……..

 3. jgarn skriver:

  SD får minst 15 % i Malmö. Ilmar Reepalu emigrerar till Gaza.
  I Riksdagsvalet får s under 25 %. Måna Muslim konverterar till islam och flyttar hem till Sollefteå.

 4. Cavatus skriver:

  Har skrivit om detta här:

  http://cavatus.wordpress.com/2010/06/20/sweden-on-fire/

  Missa för allt i världen inte denna svenska journalists träffsäkra samtidsanalys. Krönikorna finns här:

  korta.nu/jc

 5. Göran skriver:

  Ett så känsligt ämne som beskjutning av bussar i invandratäta Malmö tar man inte upp i en valdebatt. Varför skulle man göra det, för enl. politikerna så finns ju inga sådana problem. En sådan diskussion skulle direkt bli för avslöjande. Så bidde det med det lovordade och omhuldade mångkulturella samhället. Det har blivit ett förfärligt land, helt utan trygghet, vi tvingas leva i. Jag undrar när den här utvecklingen nått vägs ände och folk väljer att ta saken i egna händer? Finns det f.ö. någon annan väg ut ur det här eländet?

 6. ddayperspective skriver:

  Invandrare mot invandrare? Är det därför man skjuter? Muslimer/islamister mot ex-muslimer eller säkert assimilerade? Blir det inte till slut en tydlig svensk folkresning mot eländet så kan man vara tämligen övertygad om att schismerna och metoderna från hemländerna följer med hit till Sverige. De s k ”folkvalda” ska aldrig komma och påstå att det är vid sina sinnens fulla bruk…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: